/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    lgbt ne alakası var kardeş mevzu ne biliyomusun insanlar artık normal ferre yerine konulu arıyolar konuda tabiki heyecanlı ve sıradışı bişey olması gerek o yüzden yok arkadaşının anası yok kendi bacısı falan
    ···
    1. 1.
      +1
      Evvela bunu bana cevap olarak verirsen antenim yanar ve bana da cevap hakkı doğar, bu şekilde herşey şansa kalıyor, yapma böyle, cevap verebileyim..

      Takiben yazdıklarımı okumadın sanırım,

      Nihayeten Heyecanlı ve sıradışı bir şey aramadıklarını söylemedim zaten, bu heyecanı kendi bacısına hallenen, düşününce bile rahatsız eden konular ile tatmin etmelerinin ruhsal bir hastalık olduğunu düşünüyorum,

      Senin masum fantazi arama mantığına göre tecavüz doğal hak sayılabilir ki bunu savunanlar da var şu an, aynı mantıkla pid0fili de normalleşebilir ki kendini bu halde kabul ettirmeye çalışanlar da var gayet,

      Benim söylediğim şu, ilk önce evlilik dışı ilişkinin normalleşmesi, daha sonra LGBTnin normalleşmesi bacısına hallenenden zevk alan spastik huur çocuklarına, aslında spastik huur çocuğu olmadıklarını ve bunun normalliğini önce düşünme sonra tartışıp savunma şansı veriyor..
      LGBT argümanlarının hepsi içest ve pid0fili için de geçerli, bu argümanlar ile kaç yüz yıllık tabunun yıkıldığını gören, ve aynı argümanın kendisi için de geçerli olduğunu fark eden bir sapık huur çocuğu bunlara dayanıp gayet meşrulaştırılmaya çalışacaktır tabii ki..
      ···
    2. 2.
      0
      güzel kardeşim içest düşünenler ve bunlardan zevk alanlar tabiki yanlış yolda olan yanlış insanlar bunda hem fikiriz. Kaldı ki cinsiyetini inkar edenler yada hemcinslerinden hoşlananlar keza benim için yanlış insanlar. Yargılamam kesinlikle ama benden uzak olsunlar.

      Senin söylediklerine gelince ya olayın LGBT ile bi alakası yok lgbt nin içinde pid0fili tecavüz içest ilişki vs. gibi sapkınlıklar yok. Tamam başlı başına bi sapkınlık lgbt ama senin söyledigin taraklarda bezleri yok o insanların.
      ···
      1. 1.
        0
        var demedim zaten?
        anlamamakta israrcı olman anlatamamdan sanırım..

        bak diyorum ki "LGBT başlı başına bir sapkınlık", ve "meşrulaştı"..
        bu da LGBT ile alakası olmayan başka bir sapkınlık, LGBT gibi bu da meşrulaşacak..
        LGBT'yi savunan argümanlar bunları da savunabiliyor çünkü..

        edit:

        eşcinselliğin ferre sektöründeki yeri kendimi bildim bileli var, oysa TV yapımlarına, dizi-filmlere konu olalı ne kadar oluyor daha,
        bunlar da önce ferre sektörüne sonra dizi-film sektörüne dolayısı ile hayatımıza girecek şeyler..
        zaten LGBTciler içest demedim, LGBTnin meşrulaşma aşamalarını takip edince aynı şeyin bu sapkınlıklara da yapıldığını görüyorum..
        ···
      2. 2.
        +1
        anladım kardeşim şimdi haklı olabilirsin ama toplum lgbt yi kabul etmiyo yani çoğunluğu. Buna hiç müsamaha göstermezler diye düşünüyorum yani umarım.
        ···
   tümünü göster