/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    sözlükte bir tek ben izliyorum herhalde

    -spoiler spoiler 3x2 spoler---

    şimdi dizinin bir seviyesi var narcos beklemeyin amk ve kör öldü badem gözlü tribine girmeyin. bunları niye diyorum yok efendim eskiden daha iyiydi, yok efendim konuya bir türlü giremediler çatışma nerde.

    şu iki bölüm daha iyi çekilir miydi evet ama bu işi yapanlarda 50 yıldır bu dümeni döndermiyorlar, blutvye geçtiler diye narcos ayarında dizi verecekler diye bir şey de yok. üstelik böyle olması daha iyi, bir zaman sonra sürekli bayacak çatışma sahnelerindense konuyu yaya yaya gidiyorlar.

    he ekgibleri şu ki mahalle cidden yok, bu bölümle de görüldü. ilk girişteki diyaloglar leşti biz aileyiz vs. mahalle yok, mahalleli yok, ilk iki sezondaki gençler çok daha mahalledenmiş gibi gözüküyordu, bunlar ekgibler

    ama 3.sezonda sıçıp batırmaları gibi bir durum yok. sadece bir durağanlık var -olay akışını kastetmiyorum- o da halledilir.

    ek olarak şunu söyleyeyim cionun gidip anaforla birlikte ağlamasından önce cioya biraz daha çekim yapsalardı böyle bi eli ayağına dolaşsaydı beklese beklese sonunda patlatsaydı çok daha iyi olurdu.

    özet: ekgiblikleri olay içerisinde mekan kişi kopmaları çok oluyor eyvallah, sanki o sahnenin sadece orada çekilmiş hissi çok oluyor fakat bunlar ilk iki sezonda da vardı o yüzden diziyi gömmeyin, bir de şu yorumlarınızı düzgün yapın dizi zaten ipin üstünde gidiyor iptal filan olursa alayınızı giberim
    ···
   tümünü göster