/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    Selamun aleykum beyler ben kyk yurdunda kalan universiteli bir kardeşinizim yurtta kalanlar bilir böyle akşamları kantinde çay içilir muhabbet edilir bizimde doğulu bir arkadaş var abisi sosyal güvenlik de çalışıyor değişik olaylarla ugrasiyo. Bizede bazı olaylar anlatti onun bir tanesini anlatcam okuyan okur okumayaninda canı sağolsun zaten 1 part hemen kısa.

    Bir hacı dayı varmış tam dindar biriymiş.Bu dayı 4 katlı apartmanda oturuyormuş.en ust katta annesi babası, bi altında abisi ve eşi bi altında da hacı ve eşi oturuyormuş en alt katta boş ve bu adamın 7 tane çocuğu var.
    Bir gün adam yolda yürürken 2 tane suriyeli kadın la kızını görüyor sonra bunlara aciyor gelin diyo benim evimin en alt katı boş orda kalın ben size yemek felan getiririm diyor bunlarda kabul ediyor.
    Gel zaman git zaman adam bunlara hep yemek zütürüyor felan sonra bi gün yine yemek zütürdüğünde suriyeli kadın buna "evi ya üstüme yap ya da seni gibayet ederim bana tecavüz etti diye " diyor. Adam çok sinirleniyo napsam netsem derken eşine anlatıyor eşide doktora git olmayan bir şeyi kanitliyamaz diyor temiz raporu al diyor. Adamda doktora gidiyor anlatiyor durumu adam bakıyor buna tamam sen yapmamissin böyle Bir şey şikayet etse bile sıkıntı cikmaz diyor zaten sen KISIRSIN senin çocuğun olmaz diyor. Adam şok oluyor nasıl olur benim 7 tane çocuğum var diyor. doktorda hayır sen KISIRSIN senin çocuğun olmaması lazım diyor. Haci işi uyanıyor gidiyor eşinin boğazına bıçağı dayiyor söyle bu çocuklar kimden diyor ilkte eşi senden felan desede hacı daha cok sinirleniyor ve yine soruyor bu sefer eşi bu çocuklar senin abinden diyor. Ve hacı yıkılıyor alıyor eşyalarını gidiyor ve su ana kadar bir daha görülmüyor.
    ···
   tümünü göster