1. 1.
    -2
    çok seviyeli yazmak istemiyorum lan muallakler. zütünüze yannan girecek desem ciddiye alır mısınız. sevinirsiniz belki muallakler. kazık girecek olum kazıııkk...

    aha da buyrun gelen tehlikeyi...

    malum, türk silahlı kuvvetlerinin bazı üyeleri hakkında taraf gazetesi tarafından üretilen bir takım iftiralar var. bu nedenlerle kritik noktalardaki subaylar ve generaller tutuklanıyor. düne kadar önemli noktalarda görev yapan üst kademedeki askerler şimdi görev başında değil.

    ordunun kurmayları, yani kaos durumunda yapılması gerekenlere karar verecek olan beyin takımı olmazsa tehlike nasıl savuşturulacak? yoksa tehlike savuşturulmayacak mı? türk silahlı kuvvetlerini etkisizleştirenler bu tehlikenin farkında değil mi?

    taraftar medyanın türk adaletini yanıltmaya çalışması ülkeyi geri dönülmez bir yola zütürebilir.

    iran'lı bir türk dostunun bu günlerde internette dolaşan mektubu böyle bir tehlikeye işaret ediyor. kendisi karanlık iran devrimini yakından görmüş, bir ordunun nasıl zaafa uğratılacağına tanık olmuş canlı bir tarih. türkiye'de yaşanacak karanlık bir irticai ayaklanmanın bastırlmasının şu anki tutuklamalar yüzünden zor olabileceği endişelerini taşıyor.

    bu korkularını türk kardeşleri ile paylaşmak istemiş. mektup aşağıda, lütfen vakit ayırın ve okuyun.

    kendisine müşekkiriz.

    --- --- ---

    aşağıdaki yazılar şu linkten alındı:

    http://www.facebook.com/n ... php?note_id=297408223829

    Gelecekteki Türk islam Devleti Başkanının 'Fetullah Gülen' olacağını ve Başbakan'ın neden hiçbir ilişkimiz olmayan Tanzanya isimli garip bir ülkeye ziyarete gittiğini daha iyi anlayın. NE OLUR BUNA DA KOMPLO TEORiSi DEMEYIN ARTIK CUNKU BELKI DE SIZ BU MAILI OKUDUGUNUZDA, RTE Türk islam Cumhuriyeti Başkan Adayı Fetullah GULEN'E saygılarını sunuyor olacaktır.

    devamı için linke tıklayın zütlekler. muallak moderatör uzun yazıya izin vermemiş zütlek.
    ···
   tümünü göster