/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +8
    Biz koyduk elleri,ama muallakler birbirine bakıp gülüyorlar. Başladık vurmaya, gavura vurur gibi vuruyor dıbına koduklarım.En sonunda hepimiz çektik elleri en kızarmış el kiminse ona 2 tane daha vuralım dedik.

    Beyler buralar biraz sıkıcı olabilir biliyorum ama hikayenin gidişatı açısından bu kısımları görmeniz daha iyi olur.

    Herkes elini gösterdi, müco pekekentinin eline baktık bize diyor ki "Emir" "He kanka" "Beyaz noktalar oluşuyo laa" dediği anda patlattık kahkahayı. Panpalar hani çok kızarmış olur, elinizi böyle üstüne bastırınca beyaz nokta oluşur ya.Heh işte müco nun eline de öyle olmuştu.

    O gün de öyle geçti gitti.Son derse geldik ben Müco ve Emir'in numarasını aldım. Büyük ihtimal kızların numarası bizim itlerde vardır daa istemedim. Herkes evlerine dağılmak için okulun dışına çıktı. Mücoya sordum. "Evin ne tarafta la" "Kanka şurdan gidiliyor" diyip yolu işaret etti. Bizim eve de oradan gidiliyordu."Hadi lan bizim eve de oradan gidiliyor." dedim Müco'ya.Birlikte yeni tanışmış ama yıllardır dost olan iki arkadaş gibi başladık evlerimize doğru yürümeyee.

    Beyler biz o zamanlar büyük siteler vardır.Ama öyle Ali Ağaoğlunun projeleri gibi değil. Apartmanlar var bahçe falan,ama çok lüks değil. Anladınız siz. Müco da aynı sitede bize 6 apartman falan uzakta oturuyormuş, sabah çıkarken birbirimizi aramak için sözleşip evlerimize ayrıldık.
    ···
   tümünü göster