/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +26
    Gözümü açtığımda gece olmuştu. Kalkıp bir sigara yaktım ve masama doğru yöneldim. Mumları poşetten çıkardım ve dolabıma dizdim. Sırayla her gün için bir mum olarak koydum. Birden başım döndü ve elimi masaya koyarak dengemi sağladım. Sanırım son 1 haftada yaşadıklarım beni gerçekten derinden etkilemişti. Gözlerimin yanmaya başladığını hissettim. Masamın hemen önündeki ayna da gözlerime bakıyordum. Gözlerim kıpkırmızıydı. Uyumama rağmen neden böyle diye düşünürken gözlerim aynadan yatağıma ilişti. Biri yatıyordu yatağımda..

    Kafamı yana doğru çevirip baş kısmını gördüğümde nutkum tutulmuştu. Bu bendim !.. Hemen arkamı döndüm ve gerçekten yatakta yatan benim bedenimdi. NE ?? diye bağırırken sanki gözlerim kaymıştı. Birden yatağımdan sıçradım halen geceydi. Bu kötü kabuslardan sıkılmaya başlamıştım artık ta ki ayağa kalkıp masama gidene kadar böyle düşünüyordum..
    Masama gittiğimde mumlar kitabın yanında yoktu. Etrafa bakarken mumların dolabımda olduğunu görünce artık delirmeye başladığımı düşünüyordum. Madem gördüğüm rüyaydı nasıl mumları oraya dizebilmiştim? Hemen arkamı dönüp yatağıma baktım ama boştu.. Şaşkınlığım devam ediyordu ama aklım büyüdeydi. Mumlardan birini alıp masaya koydum ve tıpkı denildiği gibi Dezpike ven ha diyerek mumu yaktım. Karanlık odamda ilk kez mum yakıyordum ve ortamı gerçekten kasvetlendirmişti. Mumun bitmesini bekliyordum mumun yanışını izleyerek birden arkamda bir nefes hissettim. Hemde baya heybetli bir şekilde.. Arkamı dönmeye en başta korktum ama sonra tuhaf bir şekilde arkamın güvende olduğu ve dönmeye gerek olmadığı düşüncesi yerleşti kafama.. Sanki güçlenmiş gibi hissediyordum. Birden her yer karardı ve içim ürperdi. Mum bitmişti..
    ···
   tümünü göster