/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +8
    Samed hocanın geldiğine çok sevinmiştim. Olayları ona detaylı anlattıktan sonra suratı dehşet içinde dinledi anlattıklarımı daha sonra mühr-ü süleyman'ı bulmamız gerektiğini hararetli bir şekilde anlatırken Samed hocanın yüzünde masum bir şekilde gülümseme belirdi. Ben halen hararetli bir şekilde konuşurken birden elini kaldırdı ve Sakinleş kardeşim.. Sakinleş.. dedi. +

    Ben buraya gelirken olayın büyüklüğünün de kötülüğünün de farkındaydım. Ancak çözüm yolunu bilmiyordum. Çünkü o anlattığın, mühr-ü süleymandan bahseden kitabı hiç görmedim. Çünkü Mühr-ü Süleyman bir çok kitapta anlatılır, fakat Cânn'la alakalı olduğundan bahsedilmemişti. Artık çözümü biliyoruz.. dedi.

    Ancak Samed Hocam mühr-ü süleyman'ın olduğu kısım yırtılmış ve onu bulmalıyız. dedim. Hemen ardından Samed Hoca gülümsedi. Kardeşim yaşadığın olaylar senin aklını hayli karıştırmış, mühr-ü süleyman'ın çizimi neredeyse her kitapta mevcut, her şeyi geçelim internette dahi mevcut dedi.

    O anda gerçekten şaşakalmıştım. Söyledikleri doğruydu. Neden internete veya herhangi başka bir kitaba bakmamıştım? yada bunu düşünememiştim? Belli ki gerçekten aklım çok karışmıştı. Hemen Samed Hoca'ya internete ve kitaplara bakalım diyerek yine heyecanlı konuşurken yine o masum gülümsemeyle sakinleşmemi söyledi ve daha sonra konuştu.

    Mühr-ü Süleyman çizimini biliyorum..
    ···
   tümünü göster