/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +5
    Nefesim kesilmişti. Kenan her zaman yakın dostumdu. Ama artık o da yok. Son kıyağını yaparak gitmişti. 4 tane isim bile vermişti. Şimdiki hedefim Salim, ondan sonra da Safiye denen karıyı bulmam lazımdı. O karıyı da bulduktan sonra işin aslını oğrenebileceğim. Kulübeye doğru yürüdüm. içeri sert bir biçimde girdim. Salim yerinden sıçradı.

    S-"Ne oldu? Bu halin ne?"

    b-"Kenan intihar etti."

    S-"Sonunda kendi vazifesini yerine getirdi demek. Benim ailem olmasa ben de çoktan atlamıştım oradan. Ama o sen gelene kadar sabretti. Ve sana söyledi değil mi?"

    b-"Safiye Mazir kim? Onu nereden bulabilirim?" Kendini koltuğuna attı. Ellerini başına koydu. Saçlarını çekmeye başladı.

    S-" Begüm'ün teyzesi. Bayağı zengin birisidir. Kocası ölünce holdingi kendisine kaldı. Bir kızı var. Ona ulaşman fazla kolay olmayacak. Ama seni tanırsa hemen kabul edecektir."

    b-"Bana bunları neden söylüyorsun? Senin ailen tehdit edilmiyor muydu?"

    S-"Zaten ailemi yaşayan ölüye çevirdiler. Her yerde takip ediyorlar, her yaptıkları hareketten haberleri var. Aile... " derken bembeyaz kesildi. "Çabuk şu masanın altına saklan."

    b-"Ne oldu? "

    S-"Dediğimi yap" dedi ve kafamdan tutup masanın altına sürükledi. Neden yaptığını anlamam çok da uzun sürmedi. Masanın altından birinin ayağını gördüm. Bu tehdit eden kişi olabilirdi.
    ···
   tümünü göster