/i/Tespit

  1. 126.
    +5
    Ayda 2700 alıyorum 3500 değil
    Ek dersim 600 tl 1000 değil
    Yani iddia ettiğin gibi toplamda 4500 değil, 3300 alıyorum.
    Ayda bunun 440 tlsini yol parası olarak harcıyorum, okula git gel toplamda 2 saat sürüyor.

    Bırak canının istediğini aşağılamayı dövmeyi, hak edene bile laf edemiyorsun. Zaten milli eğitimden baskı var düşük not vermeyin diye. Öğrenci ne düşük not almaktan ne de öğretmenden çekiniyor. Öyle geri zekalı bir nesil yetişiyor ki şu an, bundan bir 5-10 sene sonra anlayacaksınız da iş işten geçecek.

    3 ay tatil iznimiz yok, 2 ay o. Temmuz 1de başlayıp, eylül 1de bitiyor. Ayrıca napalım amk okulda oturup okey mi oynayalım. Siz de gelin de madem ders işleyelim kaldırılsın yaz tatili çok da gibimde.

    Özel hiçbir eşyamı öğrenciye taşıtmıyorum.

    Aşağılık gibi görmekten değil de, senin gibi akıl sahibi olmadan fikir sahibi olan liseliler yüzünden öfke nöbeti geçiriyorum

    Bana kalırsa okulları falan da komple kapatalım amk, ya da en azından bunun gibi malları okullara almayalım. Anadı babası uğraşsın.
    ···
    1. 1.
      0
      Böyle ağlayan liselileri gördükçe içimin yağları eriyor siz de biraz saygılı olun mk de mi kimse sizden atom parçalamanızı istemiyor biz hocalarla mangal bile yapıyorduk yanında sigara içebildiğimiz samimi hocalarımız da vardı ha adam sertse saygını koruycan
      ···
    2. 2.
      0
      newtonun w sini v diye yazdın diye 6 puan kırmak ??? haklısın
      ···
   tümünü göster