/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    Kardeşlerim Türkiye'nin yeni kurtarıcı ideoloji ulusal toplumcu(sosyalizmdir).
    Burada ki sosyalizm Marx düşüncesi değil sadece ekonomik adalettir ve ekonomi de geçerlidir. Aynı zaman da işçi haklarını savunur ve işçiye hak ettiği değeri verir.Bir ülkenin kalkınması için büyük iş adamlarından önce genç nesil ve yetenekli işçiler, bilim insanları ve mühendisler gerekir.Su anda yaşadığımız Türkiye de işçiye hak ettiği değer verilmiyor. Türk işçisinin çalışacağı yerlerde, günü en ucuza kapatan etnik döküntüler(suriyeliler) çalışıyor. Masa başı olan bir memur 4k maaş alırken ortaya canını koyan bir maden işçisi 1300TL para kazanıyor.Her gün yeni zamlarm vergiler geliyor enflasyon artıyor. Dolar 4 tl olmuş. Türk Lirasının alım gücü ve değeri düşmüştür. Krizin eşiğindeyiz fakat hiç biriniz haberi yok. Sosyal medya ve türevleri hayatımızı tamamen ele geçirmek durumda.

    Ulusal sosyalizm, nasyonel sosyalizm ile karıştırılmamalıdır. Asla Alman özentiliği yoktur.

    Ilkelerinden bazıları
    Halkçılık
    Devletçilik
    militarizm
    Transhümanizm-pantürkizm
    milliyetçilik
    Lâiklik

    Türk Birliğini(Turan)savunan ve hedefi bu olan bir ideolojidir. Galiyevizmden farklıdır.
    Anti-komünist, anti-kapitalist, anti-marksist bir görüştür.O klagib sosyalizm algısından daha farklıdır.Özel mülkiyet vardır.

    Artık bıkmadık mı? Bizi bir arpa yolu ilerletemeyen 3-4 partiden ve onların sıkıcı,dar görüşlü ideolojilerinden. Bize yeni ve çağdaş bir ideoloji gerekiyor. Isciyi küstürmeden, sanayiyi bozmadan ve insanları aptallaştırmadan bizi ileriye taşıyacak bir ideoloji.

    Ekonomide ki bu adaletsizlikten sıkılmadınız mı işi hakkıyla değil torpille yapanlardan devletin halkı büyük fabrikatörlerinde bi daha halkı tokatlayarak halkı şamar oğlanına çevirmesinden bikmadiniz mı? Milliyetçi ve ekonomi de adaletin olduğu bir ideoloji gerek.

    işsizliğin artmasının temel sebebi işçi adı üstün de iş-çi ye yeteri değer ve para verilmemesidir. Köle yerine konmasıdır.

    ulusal sosyalizm, milliyetçi sosyalizm de denebilir. Sosyalizmde ki örf, adet gelenek ve görenek kavramlarını unutmayı asla içermez aksine korur. Yazının başın da dediğim gibi Marksist düşüncede ki sosyalizmden farklıdır. Burda amaç halklar için değil Türk milleti için çalışmaktır ve ekonomiyi Türk Halkı için geliştirmektir. Dini sömüren ve kullanan kurum/kuruluşlara asla izin verilmeyecektir.

    Ordu ve askeri araçlar ile silahlanma ana amaçlardan birisidir. Silah uretemedigimiz sürece bizi hep ezmeye devam edecekler.
    ···
   tümünü göster