/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    Nebraska’da yaşlı bir adam yaşarmış.. 
    Evinin bahçesinde sebze meyve yetiştirmek için bahçeyi bellemesi gerekiyormuş , ama yaş kemale erip Elvis binayı terkettiğinden:d adamın dermanı yokmuş .. Bu adamın bir de oğlu varmış mesleği şoförlük olan. Janti adammış, caddede ismi şekli olan bi abi. Trafikte bi olayda Gebze harrremin k*ürt şoförünün birine takmış sallamayı dökmüş herifin bağırsakları e5 in görmüş geçirmiş sağ şeridine.
    Dayı bu merküroğluna bir mektup yazmış ve mevzuyu anlatmış yiğidim böyleyken böyle gözüm toprağa bakıyo bi ayağım çukurda ama ben hala bahçe taku yiyorum diye nazmı nesre yaklaştırır edayla almış eline kağıt kalemi..

    Sevgili David,
    Evin önündeki bahçeyi belleyemeyeceğimden kendimi çok kötü hissediyorum. Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış sayılırım. Burada olsan bütün derdim bitecekti. Biliyorum ki sen bahçeyi benim için hallederdin.
    Sevgiler Baban...

    Bir kaç gün sonra merküroğlundan bir mektup gelmiş.

    MBabacığım,
    Tanrı aşkına o lanet bahçeyi kazma. Ben oraya önceki mevzularda deştiklerimi gömdüm. Şurda kaldı iki senem iki baş soğan için gibme belamı ihtiyar.
    Sevgiler David

    Ertesi gün sabaha karşı FBI ve asayişten rıza babayla ekibi intikal eder. (gamze özçelikte var onun olduğu bölümler.) (not:6600) :d ve tüm sahayı kazmışlar lakin bi tak çıkmamış .bizim dayıdan özür dileyip gitmişler.ama bordo bereli mesut şüphelenmiş. Hüsnü ortalıkta yok o zamanlar görev icabı diyerek pavyondan pavyona atıyo kendini dürzü.

    Neyse aynı gün bizim dayıya bir mektup daha gelmiş.

    MBabacığım,
    Şimdi suvan sarımsak ekebilirsin.Bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım.
    Merküroğlu...
    ···
   tümünü göster