1. 1.
    +4 -1
    boş siyasi , sosyolojik fikirleriyle olan biteni dolduracak , sünepe , eğitimsiz , geldiği mecranın belki en parlağı olan , lâkin civarımda esamesi okunmayacak moderatör müsveddeleri değil, benim gibi eğitimli , 3 lisana hakim , ülkeler görmüş , tecrübeli, meraklı ; mühendislik konseptiyle yetişmiş bir yönetici ve ufak bir ayrıntı olsa da 1 seneye yakın bir süre co-moderatörlük görevini ifa etmiş bir yazar olarak sözlük yönetimine ortak olmam , öyle tahmin ediyorum ki inci sözlüğe taze bir kan olacaktır.

    öncelikle tarzını, yardımseverliğini, yazarlarla iletişimini her daim korumuş olan, lakin günümüzde haklı olarak sözlükte görülmeyen ferrarisini satan muallak 'ye , aynı şekilde hiç bir işe yaramamasına rağmen asla ve asla kendi aksanından taviz vermeyen mal adam 'a , karımı elimden aldığı için orginal behlul 'e ve bu sözlüğün gelmiş geçmiş en kaliteli yazarı olduğu için biyikli genc forvet 'e teşekkürler. insan biraz olsun geçmişi özlüyor , yaşatmak istiyor. sözlük zeka ortalamasının bu son 4 senede geldiği seviye , akıllara durgunluk vermektedir.

    Uzun lafın kısası, istirham ediyorum , sayın sözlük yönetimi. Lütfen bu çağrımı görmezden gelmeyin. Kendimi egodan tamamıyla arınmış , fakat gerçeklerden süzülmemiş olarak anlatmaya çalıştım. Sözlüğün bana ihtiyacı olduğuna inanıyorum.

    ŞiMDi BAŞLIĞIMI SÖZLÜK TABANINDAN DOĞRUDAN ALINAN VERiLERLE ZENGiNLEŞTiRiYORUM



    En nefret edilen mod anketi:



    http://anket.uludagsozluk.com/s/14657/i/





    Aynı anketin grafiği:



    Farkettiyseniz hep tahmin edilen kişiler





    Bu da kendi kamuoyu yoklamam






    Aşağıda ağlayıp yakaran şahısa da bu grafiklerin ne denli haklı olduğunu ıspatladığı için ayrıca teşekkürler.
    ···
   tümünü göster