/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    0
    Arkadaşlar anlattiklarimin %1'ri yalansa dünya ahiret herkes zütümü gibsin.. Orosbu çocuğuyum.. Olay tamamen bir'de istanbul denen yer'de geçiyor.. istanbul mu ? Tüm şehirlerden daha berbat ! Arabistan bile istanbulun insanlarindan daha iyidir.. Hiper carrefoursa'da express kasa var bilirsiniz.. Sadece 10 parça ürün alir bu kasalar.. Amaci hizli kasadir işte... Acelesi olan şeyi olan alsin çiksin diye yapmiş adamlar..Ama sen gel'de bunu aminakoduğum cahil halkina anlat.. Cahiller görgüsüzler ne anlarlar expressten kasadan kültürden.. Adamlar bir sepet dolusu ürünle geliyor kasaya nerden baksaniz 50 parça 100 parça ürün var... Kibarca diyorsunuz beyfendi/hanimefendi.Bu kasa sadece 10 parça ürün aliyor..Yok dinlemiyorlar..EEE bizene diyorlar.. israr ediyorsunuz... işi çocuk gibi bilerek inada bindiriyorlar.. Tamam bölerek geçeriz ozaman fişi (5'e) bölerek... Resmen inat ediyorlar..Ve aldiklari 50 parça ürünü 5'e böldürerek geçirtiyorlar.Şaka gibi değilmi ?

    Ama %100 gerçek... Halbuki bu salaklar.. Fişi böldürmeyip çocuk gibi inat etmeselerdi.. Diğer kasaya geçselerdi..Şuan çoktan evlerin'de olurlardi.. Olan sizin ses telleriniize ve sinirlerinize oluyor..

    işin kötü tarafi.. Arkada bekleyenler.. Size o adami niye aldin diyip bir'de bir güzel onlar size kayiyor.. Burasi express kasa niye aldin. Niye böldün... Birde onlar hönkürüyor size...

    Yani gelen gibiyor sizi
    Giden gibiyor sizi..

    Carrefoursa'da bir kasiyer olarak gözlerim çok kötü şeyler gördü..

    Lütfen carrefoursa'dan alişveriş yapmayin.

    Çalişana değer sifir her türlü suçlu olan siz oluyorsunuz... Müşteri herzaman hakli !

    Tabi yine suçlu ben oluyorum.
    ···
   tümünü göster