/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9 -7
    Aga tamam yayın kesmeler falan yanlış da, kk neden bu kadar uzattı bu olayı. ilk ortaya koyduğunda bu konuyu, belgeleri de gösterseydi. Şu belge olayını uzatmanın anlamı yok. Varsa böyle bir şey göster kardeşim, insanların tansiyonunu yükseltmekten başka bir şey yapmıyorsunuz, hele ülkenin hayrına hiçbiri bir şey yapmıyor orası ayrı mesele.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Neden uzatmasın? Boş verilecek bi konu mu sence? Aptal mısın sen ülkenin hayrına olmayan şey kılıçdaroğlunun bunları açıklaması mı yoksa vergi kaçırmak mı?
      ···
      1. 1.
        -1
        Öncelikle aptal babandır üslubunu düzelt ağzını yüzünü giberim. insan gibi yazmışım insan gibi cevap ver. ikinci olarak, dediğinde haklısın ikisi de ülkenin zararına. Soruya soruyla cevap veriyorsun, neden uzatıyor demişim, neden uzatmasın diyorsun. Ben bu meseleyi uzatmasını gerektiren bir sebep görmüyorum, sen görüyorsan anlat.
        ···
    2. 2.
      0
      Kendi halkına dolarları bozdurun diyip milyonlarca doları yurtdışındaki bankalara zütürmenin nesi dogru ?
      ···
      1. 1.
        0
        Kardeşim zütünüzle okumayın. Ben “Kendi halkına dolarları bozdurun diyip milyonlarca doları yurtdışındaki bankalara zütürmek doğru” diye bir şey demedim.
        ···
    3. 3.
      0
      Vergi kaçırmak uzatılmayacak bir konu mu? Yapan cezasını çekmemeli senin mantığına göre
      ···
      1. 1.
        0
        Yapan cezasını çekmeli. Uzatmadan direk ispatlanıp bunlar cezalandırılmalı.
        ···
    4. 4.
      0
      KK nun plani su sekilde ilk iddiayı ortaya atayım millet bununla ilgili konusmaya baslasin yani gundemin 1. sirasina oturmasi icin 1-2 gün bekledi ardindan komisyon kurulsun diyeyim onlarda reddetsin ve millet korktuklarını görsün son asamada belgeleri basinla paylasmak oldu kanıtı sundu ortaya hadi buyrun dedi bence gayet mantıklı bir plan
      ···
    5. 5.
      0
      ispatladı zaten? Belgeleri kameraya gösterdi fotokopilerini dağıttı
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster