/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +16 -3

    lan sus anasini atasini gibtigimin cocugu, ahaberden ezberleyip burada trolluk yapma amk apacisi.

    1 ortada savciya verilmesi gereken adli bir durum yok, ahlaki bi sorun var. bir siyasinin yakini yurtdisinda sirket acabilir, diger yakinlari da o sirkete para gonderebilir. ama bunu yaparken millete "dolarini bozdur" "yok ben milliyim" "yok ben yerliyim" diye gezmeyeceksin ortada. o yuzden savci belgeleri ver felan diyemez.

    2 peki savci neden sorusturma baslatti? neden olacak amk bu belgeleri amariga vermis, fedö vermis diye isi sulandirmak, seni senin o deterjan kokan sigir anani, senin o burnunu karistiran biyikli gavat babani kandirmak icin. gerekirse olaya yayin yasagi koymak icin.

    3 eger ortada adli bi durum yoksa, yani bu belgelerle mahkemeye gidilemiyorsa bile, isin ne olup olmadigini anlamak icin meclis arastirma komisyonu kurulabilir. gider bakarlar, kardesim bu dekontta yazan para bu hesaplara gecmis mi diye iki bankaya da, sonra da bi rapor yapip meclisteki diger vekillere sunarlar. madem belge sahte, madem bunlar yalan, neden o zaman arastirma komisyonu kurma onerisi akp nin oylari ile reddedildi?

    4 sizin hayatiniz rezil anasini avradini gibtigimin comari. gibtir git yikil simdi buradan cahil ibine.

    ···
   tümünü göster