/i/Spor

  1. 1.
    +2 -1
    az çok takip ediyorum ama bu sene normal sezon mvp liğini bence çoktan haketti lebron. sezonun geri kalanında ne olursa olsun. harden da çok iyi, irving de çok iyi yönetiyor takımını ama lebron oyunda olmadığı dakikalarda takımını görünce tek oyuncuyla maç kazanan tek takımın cavs olduğunu söyleyebilirim. yine de wade ve jr smith istikrar sağlayamazsa playoff larda yaş tahtaya basabilirler. çünkü şu yakaladıkları galibiyet serisinde bile savunmaları vasattı. yine de geçtiğimiz sezonlarda lebronun sokaktan toplanan basketbolculara final oynattığı düşünülürse bu sene daha rahat yapabilecek imkanı var @1 haklı bu sene fena değil kadrosu. new oerlans da rondonun yeni oynamaya başladığına bakarsak yavaş yavaş o form tuttukça dikkat çekeceklerdir. ayrıca lebrondan sonra gerçek süperstar denilebilir tek oyuncu anthony davis tir. kd ve kawhi de belki süperstarlar ama curry, irving, porzingis, giannas, harden, westbrok vb.ye ben demem süperstar. biz kimleri izledik siz kimsiniz amk. işin şov ve katkı kısmı dengeli olmalı süperstar olmak için ve bunları ne zaman yapacağınızı bilmeniz lazım.

    özet : bu sezon cavs süpüremez ama lebron varken her şeyi beklerim. rondo form tutarsa kuleleri nükleer bombaya çevirebilir. gsw-celtics falan zaten iyi gidişatı sürdürecektir. kawhi dönünce spurs napcak merak ediyorum sürpriz at olabilir.

    not : torontoyu destekliyorum çok da zevkli basketbol oynuyor tavsiye ederim maçlarını.
    ···
    1. 1.
      0
      Demar DeRozan'a nasıl katlanabiliyorsun ? Valla ben anında kapatıyorum maçı onu görünce
      ···
    2. 2.
      +1
      ben beğeniyorum oyununu. kendisi mi itici geliyor sana panpa?
      ···
    3. 3.
      0
      Ciddimisin harden wb sence süperstar değilmi panpa afedersin ama harden dediğin adam bu sezon tüm istatiklerde lebrondan önde
      ···
    4. 4.
      +1
      ben şov açısından da bakıyorum süperstar olarak değerlendirirken. harden isterse lebrondan her alanda +10 istatistik yapsın lebronun yarısı olamaz. westbrookun geçen sezonki performansı tüm kariyerine yayılsa kesinlikle tüm zamanların en iyilerinden biri olabilirdi. kendi fikirlerim tabi panpa. otoritelere göre saydıklarımın hepsi süperstar ama herkesin seyir zevki farklı, gördüğü farklı.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster