/i/Spor

  1. 26.
    +1
    Kawhi leonard toparlaması zaman alcak. Ayrıca takım da günden güne yaşlanıyor bu sene SAS ın pek de iyi oynamayacağını düşünüyorum. Geçen sene gsw karşısında ilk maçta çok üst düzey oynamışlardı bu da leonard ve popovich sayesinde. Eğer ilk maçta leonard sakatlanmasaydı Gsw gibi bi takımı yerin dibine sokacaklarına emindim.Ama bu sene zor gibi. Huston diye bi gerçek var ve Okc de iyi takım kurdu. onların gölgesinde kalırlar.

    Gsw evet doğru bu yıl düşüşte ama şöyle bi şey de var. Önemli olan playofflardaki performans. Cavs da geçen sene bostondan sonra 2. Tamamlayıp playofflara kalmıştı ama playofflarda hard moda geçtiler boston hiç bişey yapamadı kısaca şuanki durum okadar da önemli değil play offlardaki durum önemli. Derrick rose da sakatlanmış adam tam çıkış yakalamıştı adeta mvp yıllarını hatırlatmıştı sakatlığına çok üzüldüm.

    Okc de ışık gördüğümü söyleyebilirim westbrook az sayı atmaya başlamış oyun artık tek bi kişi(Wb) üzerine kurulmamaya başlamış.Bu da takım olma yolunda ilerlediklerini gösterir.

    Edit:Vay anasını sözlükte bu kadar NBA ci var mıydı?
    ···
    1. 1.
      0
      o ilk maçta üst düzey oynanmasının en büyük sebeblerinden biri belkide en büyük sebebi lamarcus aldrige dir
      ···
   tümünü göster