/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    panpam bak ben de sana çok uzak sayılmam yaşım 25 ama hayatımda 9-10 belki daha fazla yattığım kadın oldu şanslıydım çoğunda ama şans geldi mi de kaçırmaman için bazı ipuçları vermek isterim anlayabiliyorum seni.

    öncelikle bi gerçeklerle yüzleş ve o tişörtü çıkart amk o nedir albeni paketi gibi biraz giyimine dikkat et kadınların ilk baktığı şeydir kadınlar sana bakmazsa içini kimse merak etmez gibinde olmaz. takım elbiseyle gez demiyorum da amk bakkal mahmutun tişörtlerini de giyme bi tarzın olsun saç sakal keza aynı şekilde.

    sonra, o göbeği öyle çekme belli etmeden kendini zorlamaan çekebildiğin kadar çek gerisini zorlama zaten yatağa girince belli olucak karnını çekince brad pitt olmuyosun.

    arada bi elini yüzünü yıka yağlı bir cildin var gözlükler bile leş olmuş amk biraz kişisel bakımına özen göster zaten tip gözlük kilo falan bi ton eksin var başka eksi katma amk temiz ol biraz.

    en önemlisi de şu kendini komik çocuk moduna sokmaktan vazgeç yeri geldiğinde yapılan komiklik değerlidir, sürekli komik olmayan çalışan erkek ciddiye alınmaz şaklaban olursun kıza hislerini söylersin şaka yapıyor sanar taşak geçer yıkılırsın. kadınlar ağırbaşlı erkekleri severler karizma ve bi gizem katar çünkü öyle boş beleş hebele hübele adam itici gelir en iyi ihtimalle tatlı gelir yapma bunu kendine kendini sevdiricen diye kişiliğinden ödün verme.

    son olarak birkaç yorumu okudum başlıklarına baktım da azıcık kafanı kumdan çıkart yeni insanlarla tanış kız erkek biraz dünyadaki başka insanlarla iletişime geç dünyanı küçültmüşsün amk zannediyosun herşey seninle alakalı birazcık egonu zedele iki insanla tartış haksız olduğunu farkettiğin yerde haksızım deyip aynen devam etme düzeltmeye çalış. hatta böyle kaliteli takılan adamlarla konuş yardım iste, dertleş fikir al çok yardımı olur.

    bu dediklerimi yapmak zordur ama yapabilirsen şansın 3-4 kat artar yoksa yarraa yedin.
    bu arada çizgifilm izleyebilirsin zevk meselesi amk tercihlerini açıklama gereği duyma severek yapıyorsan.. Ben de kız arkadaşımla çatur çutur gibiştikten sonra yatakta uzanırken anime izliyorum kızı da alıştırdım bi de bi dal cigara yakıyorum değme keyfimize çizgi filmine laf edenin frontal lobunu gibeyim sana bişey olmasın
    ···
   tümünü göster