/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +15
    1 ay içinde yazarım. biliyorsunuz hikaye değil, o sebeple yaşansın önce *

    yine videolar, fotolar olacak. daha uzun, daha doyurucu. bu kez sizleri düşünerek çekilecek.

    rez al bekle.

    (bkz: inci sözlükte başlayan define hikayemiz)
    ...

    ÖNEMLi EDIT ...

    ...

    harbi harbi kusura bakmayın da giberim sizi de sözlüğünüzü de. ağız tadı ile hikaye bile anlattırmıyorsunuz. ulan hata bende. sizin gibi daha okuma yazmayı sökememiş 12 yaşındaki veletlerin , kuzen gibme hikayelerine binlerce şuku verip, sayfalarca rez alan aptallara iki satır yazmak hata.

    ulan sözlükte tüm gün anancılık yapan soytarısı bile her ne hikmetse biraz ilgi gören bir hikaye ya da başlıkta ahlak bekçisi kesiliyor. duyar falan kasıyor. herkes kendini ifade etme çabasında. lan gibik git başlık aç o zaman. ulan HiKAYE okumayı bile bilmeyen ahmaklarsınız çoğunuz. stephen king okusa savcılığa gidecek ve cinayet ihbarında bulunacak beyinsiz mallar var. seviye o derece sen düşün. hoş zütüne 500 - 1000 lira girer , akıllanır o ayrı *

    gib kadar aklı ile müge anlı olmaya kalkan, hayatı kolpa yaraklardan hukuk dersi alacağız. saçma sapan laflarıyla uğraşacağız. OLUM ÇOĞUNUZUN DERDi BELLi. KISKANÇLIK. zütümden hikaye sallamadığım için ve siz aptal aptal iddaa kuponu doldururken, ULAN BU ADAM ZENGiN OLURSA BEN KAHRIMDAN FELÇ kalırım korkunuz var * fakir ve fakir kalmaya mahkum muallakler .

    yazmıyorum aq hiçbir şey. layık değilsiniz bırak bir şey yazmaya, selam vermeye bile. aranızdaki ezik ve kıskanç muallakleri linç etmedikçe bir tak olmaz sizden. ne uğraşacağım lan bu tak deresinde.

    (değerli dostlar üstlerine alınmasın. yazı mazı yok kardeşim, ta sokmuşum anasının dıbına. 30 yaşında adamım 15 yaşında gibi yeni kalkan bebelerle uğraşamam. )

    ne başlıktan ne özelden yazan olursa da gibimde değil. cevap falan vermiyorum.
    ···
   tümünü göster