/i/Tespit

  1. 101.
    0
    genişlik değil bu insana insan olarak bakabilmekle alakalı
    neden aynı kefeye koyamıyorsun onun yaptığı ciks neden seninkinden farklı oluyor? kadınların da hormonları falan var biliyosun dimi? burda amguardlık yapmıyorum gidip bütün mahallenin üstünden geçtiği kevaşeden bahsetmiyorum yanlış anlama ama elini vicdanına koyup empati yap ve bana karşı değil kendine dürüst ol, yarın tam istediğin gibi bir kadın buldun diyelim o da sana sen bakir değilsin ben kullanılmış paket istemem dese ne diceksin kadına hiç düşündün mü?
    cinsellik doğanın bir parçası amk şu düşünce yapısından bi kurtulun kız sana gerçekten saf duygularla aşık olsa sırf daha önce başkalarıyla yattığı için kızı istemicek misin yani?
    bu söylediklerim bu arada tamamen benim düşüncem senin için nasıl rahat ediyorsa öyle düşünmeye devam edebilirsin ben de bundan 5-6 sene önce sana benzer düşünüyordum ama günümüz dünyasında cidden kafayı yersin senin iyiliğin için söylüyorum bir et parçası üzerinden mi yoksa sana olan duygu düşünce ve davranışlarıyla mı değerlendireceksin kadınları karar sana kalmış.
    ···
    1. 1.
      0
      kardeşim belli ki hayatı fazla yaşayamamışsın biraz sığ düşüncelerdesin allah akıl fikir versin selametle sonun hayır olsun.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      evet hem çok fikir hem de çok tecrübe sahibiyim
      hem karıya gidip hem de bakire karı arıyosun amk iki yüzlüsün, eline fırsat geçmediği için bakire kadın arıyorsun tercihen değil zorunluluktan yani hem ayranım dökülmesin hem zütüm gibilmesin istiyosun pencereden falan bakmıyorum mallığını farkedip düzelt diye uğraşıyorum da hayat sana öğretir zaten de sen anlayabilir misin onu bilemiyorum
      şu son yazdıklarından sonra anladım ki içinde bulunduğun hayatı hakediyosun aynen devam
      ···
    3. 3.
      0
      Neyse kardeş cümlelerin önceki argümanlarınla mantıksal olarak çelişiyor ama sanırım farkında değilsin bana göre senin kafanda bazı parçalar bu konularla ilgili yanlış oturmuş ve ekgib pek çok parça var zamanla oturur belki ne diyim çok geçmiş olsun hayırlı işler bol güneşler
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster