/i/Para

  1. 1.
    +7
    Eğri oturup doğru konuşalım sanırım bu konuda biraz mal oldum kaldım. Ne kadar okuduysam da çözemedim işe hâlâ fransızım yani. Anladığım tek şey Ponzi şemasını andırdığı ve bilenlerin uzak durmamızı tavsiye ettiği. Pek güvenilir bulmadım açıkçası. Yatırım yapmam.

    Edit: aklıma gelmişken yazayım, harbiden bu oyundan para kaldırdım diyen varsa dekontunun belli yerlerini kapatarak ve nickini yazarak buraya bir caps atsınlar. Bizler de bakalım sahici miymiş yoksa adam mı gibiyorlarmış?

    Edit2: Az önce merak edip Ponzi scheme\\\'i ve buna benzer oyunlar web tabanını okudum, zamanında ne vurgunlar yapılmış, kimler \\\" saadet zinciri \\\" ayağına ne paralar yemiş anasının nikahına kadar öğrendim. Uzak durun aq, sistem toptan balon olan size olur.

    Okuyalım ve sistemi gibtir edelim :

    ciftlikbankgercekleri.com

    düzenleme: aylar önce bu oyuncuk hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ancak şimdiki günlerde bu oyunun bir dolandırıcılık oluşumu olduğuna kanaat getirilmiş. bu bakanlık bunu 3 ayda ancak görmüşse işimiz var anasını satayım.

    an itibariyle

    http://imgim.com/image/kerizbank.png

    ulan bu tosun paşa bu kadar kerizi nasıl güzel marizledi, kahkahalarla okuyorum yapılan facebook yorumlarını. ekseriyeti bafilendiğinin farkında bazılarına üzülüyorum ama gerçekten hala bir şeylerin geri dönebileceğini sanıyorlar yazık ama bir umuttur diye yazıp çiziyorlar. ahaha fena lan
    ···
    1. 1.
      0
      face yorumları komedi yahu :D
      ···
   tümünü göster