/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +2
    Kızlar bana hiç bakmazdı, g*tleriyle gülerlerdi, ulan dedim bunlar bana niye bakmıyor, baktım ki bu kızlar öyle benim gibi delikanlı erkeklerle takılmıyorlar, dedim bu işte bir muallaklik var. Baktım ki takıldıkları "erkek"ler gay yani muallak. Hiç de sevmem bu muallakleri ama dedim homofobik olmayayım ben de gay gibi olayım, kızları gay ayağına düşüreyim sonra perdelerimi kaldırdıktan sonra erkeği görürler dedim.

    Soner diye bir arkadaşım vardı kendisi tam bir gay muallakydi, okulda da döverdim bu muallakyi, neyse attığım dayaklar için özür diledim ve "kardeş nasıl bakıyorlar, neler yapıyorlar kendilerine bu gayler?" diye sordum. Soner "Niye sordun?" dedi, ben de "Merak ettim, seni anlamak istiyorum" dedim.

    Cilt bakımı, manikür, pedikür, kibar konuşma ve davranma falan dedi en son da ise çantasında sürekli vazelin taşıdığını söyledi, dudak çatlağına iyi geliyormuş(yemedim tabi vurdurduğunu saklıyor muallak)

    Arkadaşın dediklerini yaptıktan sonra gerçekten kızlar benimle ilgilenmeye başladı, çok kibar ve tatlı biri olduğumu söylediler. Kendimi koyun sürüsüne saklanmış kurt gibi hissediyordum. Cansel'i gözüme kestirdim, zamanında kendisine Turkcell hat almıştım bir teşekkür bile etmemişti *rospu, şimdi sıra bendeki johny(kel oğlan diyim siz anlayın) hattındaydı.

    Cansel'in evine gittim, Ayşe teyze karşıladı(yaşlı bir karıydı), hoşgeldin oğlum(oğlum demeden önce 3-5 saniye bekledi), "Cansel markette gelecek sen Rıfkı Abinle otur sohbet et, ben yemek yapacağım" dedi, Rıfkı, Cansel'in amcasıymış.

    Rıfkı Abi, ne kadar kibar efendi olduğumdan bahsetti, elini belime doğru zütürüp dokunuyordu, sarılıyordu, dedim amcası beni beğendi kesin verecekler kızı dedim.

    Rıfkı Abi beni Cansel'in odasına zütürmek istedi ben de kabul ettim, içimden Cansel bu odada ne fanteziler kuruyordur dedim ve Cansel'in yatağının üzerine oturduk, dedim bu sefer kesin gibecem bir kız dedim.

    RıfkıAabi uykusunun geldiğini söyledi ve uzandı yatağa ben de kızın yatağı diye kendimden geçmişim yatayım dedim, gözlerim kapalı, arkamda bir ağırlık var, ne oluyor lan dedim, arkamdaki Rıfkı Abiymiş, ben yapma diyene kadar soktu erkeklik organını arkama ve o an tüm erkekliğim ellerimin arasından kaydı(eskiden de sabunla falan kayardı) ama nereye..

    Artık teslim olmuştum Rıfkı Abiye, kaçış yoktu. Birden kapı çaldı ve "Börekler, sarmalar, dolmalar" hazır dedi Ayşe Teyze. Rıfkı Abi ise "oh ohh güzel" dedi ama ben "ah" dedim ve Ayşe Teyze, "beğenmedin mi oğlum"(yine 3-5 saniye bekleyerek tabi) diyerek kapıyı açtı.

    "Aaaaaaa ne oluyor burada Rıfkı benim gibi genç, ciksi bir kadını bırakıp da böyle muallakleri mi gibiyorsun" dedi Ayşe Teyze, O arada kimi göreyim Canselllllll.

    "Sen nasıl bir erkeksin yaaa, hem de amcamla, defol muallak zütveren.." dedi.

    O günden sonra kızların yüzüne bakamadım, johnny artık sessizdi başka johnnyler bulmam gerek.

    ibret alın aradaşlar :/
    ···
   tümünü göster