/i/Tespit

  1. 1.
    +16
    3- Rusyada başınıza bir iş gelse, gasp olsanız gelen polis size gasp olduğunuz rakamın iki katı yapar . En az 300-500 usdlik olursunuz .Rusyada devlet var ama rus vatandaşları için var .Türkiyedeki gibi turistleri yabancılara iyi davranılır sanmayın. Gittiğiniz mekanlarda çok içmeyin içtiğinizin parasını o anda verin toplu hesabı girmeyin. Mekanlardaki karılara güvenmeyin beleş am gibcem diye dayak yemeyin. çok kalabalık çıkmayın.4 kişi maksimum. ortak buluşma alanı yada güvenli mekan belirleyin mcdonalds gibi.
    En tehlikekiside işi bildiği sanan ama bir gib bilmeyen yol arkadaşı siz uyanık olsanız bile sizi dayak yedirir. Asarım keserimden uzak durun .

    Onursuzca karambol yemektense onurlu bir topuk daha iyidir.

    Rostovda daha 10 gün öncesi 4 kişi dışarı çıktık gemiden inmişiz millet am derdinde .diğer 3 kişi karı aldı gitti ben mekanda tek aldım biraya devam.bir karı iş atıyor ama patates olmuş falan beni masasına çağırdı masasına elimdeki birayı koydum .tuvalete gittim arkamdan kapşonlu bir lavuk kapıyı çaldı bir baktım mekanda kapşonlu 2 kişi var. hayırdır kapalı mekanda kapşonlu beni kesen abiler .tuvaletten çıkınca sakince biradan aldım bir yudum sigara içmeye çıkıyorum hesabı kapıya bir çıktım kapşonlu 2 tane daha rus var .sakince sigaramı içtim bu kamillerde içeri girdi .baktım ortam uzamaya müsait direk uzadım.100 metre ileri gidince artık caddeye çıktım şöyle zuladan mekanın kapıyo kestim 4 kişi aval aval sağa sola bakıyor.700-800 metre yürüdükten sonra mcdonaldsın oraya gittim .böyle nüansları yakalamazsanız hem dayak hem gasp uyandırayım .
    ···
   tümünü göster