1. 1.
    +49 -1
    fena gibiyor
    ···
    1. 1.
      +2
      Abi iyi hoş adam ama çok fazla yorum yapıyo amk. Ahmet hakan tam ayarında yapıyo o yorum kısmını. Biraz ders almalı ondan.
      ···
    2. 2.
      +3 -2
      @2 helal et

      Bu konuları konuşmayı sevmiyorum ama olay gerçeklerden sapıtılınca sinirime dokunuyor.

      Öncelikle Fatih Portakal tarafsız biri değildir. Hatta bayağı taraf tutuyor. Dobra konuşuyor oraya lafım yok ama her zaman doğruları konuşmuyor. Yok ya da evet doğruları konuşuyor ama bilmenizi istediği şeyi söylüyor. Sadece kötü olan, hükümetin hatalı olduğu tarafları gösteriyor. Hükümet hiç mi doğru bir şey yapmıyor yani? (Bu arada akp li değilim ve sevmem de akp yi)

      Seçimler sırasında zaten sözde "TARAFSIZ" olması gerekirken hayır propagandası yaptı. Gerçekten tarafsız olsaydı bunları yazmazdım. Ama benim güvenmediğim haber kanallarının başını bu 2 kanal çekiyor

      1)ATV (kedi köpek haberleri, aşırı hükümet övmesi saolsun)

      2)FOX (Aşırı hükümet kötülemesi saolsun)

      Umarım kafanızı şişirmemişimdir. Lütfen bunları okurken tarafsız okuyun, anlarsınız.
      ···
    3. 3.
      +1
      Tarafsiz olmak zorunda degildir. Sadece yasananlari gerceklikten sapmadan aktarmasi lazim ki bunu cok guzel yapiyor. Tarafsiz olmasi bir koşul değil. Bu adam gazeteci tabiki yorum yapcak tabiki taraf olcak tarafi ister millet olsun ister hukumet olsun. Kaldiki referandumda beyaztv kanal24 gbi kanallarda hayir diyen vatan hainidir gibi yayinlar yapilirken fatih portakal ne oy vercegini bile soylememisti.
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa tabiki kendi yorumlarını ekleyecek ama haberci kişinin en önemli özelliği tarafsız olması gerekmesidir. Bak sana şu konuda hak veriyorum. Ülkede en iyi haber yapan kişilerden biri. (Uğur Dündar ve Mehmet Ali Birand kadar olmasa da onlara yaklaşan biri) Türkiye'de habercilik dendiğinde artık herkes taraf tutuyor. Bu taraf tutulma olayları yüzünden zaten kimse fikrini değiştirmiyor ki. Mesela akp li biri durmadan atv izliyor. Şimdi bu adam oyunu değiştirir mi sence? Tabiki hayır. Onun için tarafsızlık çok önemli bir olay.
        ···
      2. 2.
        0
        Panpa tarafsizlik seçimdir. Yoksa gazetecilik icin tarafsiz olmak gerekmez yorum olur bu cok dogal bir durum. Zaten yorumlayabilme muhakeme kurma yetenegi onu gazeteci yapmistir. Yoksa herkes gazeteci olabilir
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      0
      Tarafını gazetede belli edebilir ekranda herkesin bilmesi gerektiği şeyleri söylemeli.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster