/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +27
    Hayat insanları seçer mi beyler?
    Bir zengin çocuğu ile bir savaş çocuğu arasındaki fark nedir?

    Bunu dine yormadan düşünmeye çalışın.

    Insanlar adapte olmak için yaratılmıştır. Kişisel fikrim bir insan yavaş yavaş uzay ortdıbına alıştırılsa ona bile uyum sağlayabilir.

    Ankaraya uyum sağlamam uzun sürmedi. Güzel bir semtte oturduğumuzu düşünmeyin. Hala çöplükte yaşıyoruz.

    Çöplük çöp ev değildir. Çöplük düşüncelerle oluşur. Eğer bir insan fikir üretemiyorsa o insan çöptür. Çöpler birleşerek çöplükleri oluşturur.

    Yeni okulumla beraber birinciliğimi korumaya devam ettim. Bu anlarda cumhur hocama çok teşekkür ettim. Ama yüzüne edemedim. Ama eminim ki o hissediyordur. Hissetmiyorsa bile vicdanının çok rahat olduğundan eminim.

    Size bahsettiğim bir durum vardı. 3 madde ihtiyaç

    Para sayesinde ilk ikisine sahip olmayı başardım. Ardından 3. Evre gelişti.

    Üreme. Üreme sadece cinsellik değildir. Ki bu durum şimdiki zamanda böyledir. Ben de ergenlikle beraber sahip olacağım bir kız istedim ya da bana sahip çıkacak bir insan olabilir. Ve bunu erkeklerde bulamadım.

    Çünkü ne kadar erkeklerle her şeyinizi paylaşabilseniz de bunun için bir geçmiş gereklidir.

    Bunu açıklamak isterim.

    Bir genç 3 kişilik bir arkadaş grubuyla arkadaş olur. Bu 3 arkadaş geçmişte de beraber ve bağlılık içindedir. Genç onlarla her şeyini paylaşır.

    Onları sever(arkadaşça sevgi). Ancak bu 3lü bir gün kötü duruma düşer ve hırsızlık yapmak zorunda kalır. Soydukları evdeki adam direnince boğuşma arasında adamı öldürürler.

    Bu durumdan kurtulmak isteyen gençler tek çözümün birini satmak olduğunu farkederler. Bu durumda kimi satacaklarını tahmin etmişsinizdir. En az bağlı oldukları insan.

    3lü grup yeni gelen genci satarak cinayeti üzerine yıkarlar.

    işte hayat budur. Bağlanmak için zamana ihtiyaç vardır. Ve her zaman en az bağlı kişi tehlikededir. Bu her zaman cinayet olmayabilir.

    Biri sizi öldürsün diye bağlanır mısınız?
    ···
    1. 1.
      0
      Bile bile bağladım mısınız fazla.
      ···
   tümünü göster