/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +18
    Eğer size sahip olduğu için mutlu olduğunuz insan varsa bu duyguyu bileceksinizdir. Aşk felan demeyin pazarlama ürünüdür aşk. Benim anlattığım sevgicik.

    ileynaya karşı bu duyguları saf hissetmiştim. Acımla orantılı olarak sigara sayısı arttı. Bu durumda tek tesellim derslerimin hala iyi olmasıydı. Cumhur hocam benim.

    1 sigara 2 sigara 20 sigara
    Leş sigara kokan mont
    Leş sigara kokan eller
    Sabah öksürükleri

    Aptal ergeni sigara içerken yakalamadan, içtiğini anlayacağınız belirtilerdir.

    Annem de anladı. Ağzıma sıçtı dayak üstüne dayak yedim. Babam dayakların babasını atacak diye beklerken hiçbir şey demedi. Şaka gibi beyler demedi.

    Bu benim yaptığımı sorgulamama neden olmuştu. Bir süre bunu düşündüm. Ardından annem son dayağında ben ağlarken kuran-ı kerime el bastırdı. Ekmeğe yemin ettirdi. ( 3 aylık bir süreç)

    Korkumla bıraktım sigarayı. Ileyna' yı unuttum. Sınava da çalışmadım. internet kafelerde sürttüm. Knight oynadım. Cs oynadım.

    Sınav geldi çattı. Korkum yokken, ablamın bana "Bak kardeşim bu senin için çok değerli bir sınav geleceğini belirleyecektir" demesi ile irkildim. Korku sardı çevremi. Sınava girdim. Yapabildiğimi yaptım yapamadığım sorularda halk efsanelerini uyguladım. Parmağımı 1cm sayarak geometri sorusu ölçtüm.

    Ve sınav açıklandı. Türkiyede ilk %1 deyim. Gerçekten iyi bir başarı. Yoksa şans mı.

    Hayatta şans mıdır her şey?
    Cumhur hoca ile karşılaşmam. Ileyna' yı sevmem. Soruları yapmam. Babamın çocuğu olmam. Hepsi şans mıydı?

    Hayatta her şeyi belirleyen nedir. Seçimleriniz mi? Yoksa seçmek zorunda olduklarınız mı?
    ···
   tümünü göster