/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +15
    Ustadan nefret ettim çocuk işçi çalıştırdığı için şikayet ettim. Zira ne bir çıraklık belgem ne de bitirdiğim bir lisem vardı.

    Sistem tarafından gereken yapıldı. Hayatta asla insanlara zarar vermekten korkmayın. Unutmayın ki acıdığınız an 1-0 olan kazandığınız maç 2-1 yenilgi ile sonuçlanır.

    Ben de acımadım önce ondan kurtulup ardından güzel bir anlatımla ileyna ile bulunan durumumuzdan da kurtuldum. Az yüküm kalmıştı.

    Derslerime ağırlık vermek istedim. Okula gittim. Öldün mü esprilerinden; "ne aptal insansın lan" sözüne kadar her şeyi duydum. Umursadım mı? Hayır. Dersi bir kaç gün dinlememin ardından. Sınıfta en yakın arkadaşım olan Duygu' nun bana açılmasıyla sarsıldım.

    Ulan nasıl bir ergen hikayesine düştük dediğinizi duyar gibiyim. Ergenlik dönemindeydim be uçkurumla beynim yarışa gitmişti. Beynim terör saldırısına maruz kalmıştı.

    Ergenlik ve cinsellik büyük zayıflıklardır. Onca insanin doğal bir şekilde anlatamadığı bu istekler ulaşılamaz olmasıyla daha cazip kılınmıştır.

    Onca reklam, dizi, film sizin bu zayıflığınızı kullanmayı amaçlar. Başarırlar da.
    ciksi bir kız için tüm filmi izleyebilirsiniz.

    Fikirleriniz size mi aittir? Yoksa sizi çevreleyenlere mi? Onların karışımı olabilir misiniz?

    Fikirleriniz bile özgür değilken; nasıl özgür olabilirsiniz?
    ···
    1. 1.
      +1
      Özgürlük nedir ki? Çevresel koşullarla yetişen ve şekillenen akıl, özgürlük kelimesini neden iyi algılar? Peki ya istenen özgürlük gerçekten de özgür bir düşünce midir?
      ···
   tümünü göster