/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6
    alarmımın sesiyle uyandım, elimi yüzümü yıkadım, üstümü giyindim ama hala aklım gece yaşadıklarımdaydı, belkide gece yaşadığımı sandığım şeyler rüyamda gerçekleşmişti, o an hakkında bile pek bir şey hatırlayamıyordum. iş yerime doğru ilerliyordum, çok dalgındım ve üzerime hızla bir kamyon geliyordu son anda yaptığı korna ile irkilerek kendime geldim ve ani bi sıçrayışla kendimi son anda kurtardım.

    kamyonun arkasından hakaretler ederek plakasına baktım, fotoğrafını çektim ve şikayet edecektim - her zaman dediğim ama hiç bir zaman yapmadığım bir şey - iş yerime doğru ilerledim ve vardım. biriken işlerle uğraştım ve bilgisayara yönelip rüyalar hakkında düzenli ve kapsamlı bir araştırma yaptım.

    bugün işimden çok rüyaları araştırmıştım ve eve bu sefer dün gibi yorgun gelmemiştim. eve geçtim ve kafamı dağıtmak için biraz oyun oynadım ve çerez alıp milli maçı izledim. maç bittikten sonra saatin 00:45 olduğunu fark ettim, artık yatma vaktinin geldiğini gördüm, saatimi 07:40'a ayarladım ve yatağa uzandığım gibi uyudum.

    saat 06:10 civarı alarmın sesiyle uyandım fakat telefonuma baktığımda alarm çalmıyordu. nasıl olabilir ki? alarmın yankısı hala kulağımda? bir anda kafamda şimşekler çaktı ve sabah bana çarpmak üzere olan kamyonun plakasını hatırlamaya çalıştım, hatırlayamadım. neyse ki fotoğrafını çekmiştim. fotoğrafı açtığımda üzerimden kaynar sular döküldü ve uykulu olan gözlerim bir anda fal taşı gibi açıldı.
    ···
   tümünü göster