/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
https://steamcommunity.co...filedetails/?id=876875010
  1. 1.
    0
    Yıllardır kandırıldınız Kızlar hakkında yok konuşmayı bileceksin yok güzel giyineceksin falan filan...

    Daha sonra bunlarda olmayınca tipe bağladınız her şeyi. ey güzel insan sana bir şey demem lazım bunların hepsi boş.Ha! dersenki ben yokluk çekmiyorum rahatım. Kardeşim kendini kandırıyorsun.

    SEN EĞER BU FOTOĞRAFA BAKIP GiRDiYSEN GEÇMiŞ OLSUN.
    Ha şöyle bir durum daha var. Sizdede kesinlikle eminim mesala bir yere gideceksiniz aklınızda mutlaka acaba kız tavlayabilirmiyim diye bir düşünce vardır saçınızı yaparsınız güzel giyinirsiniz fakat eliniz boş dönersiniz. tekrardan geçmiş olsun. Berbat bir duygu asla ortamlarda rahat olamassınız.

    size şunları demek istiyorum. Bakın saçınızı boşuna yapıyorsunuz. Güzel boşuna giyiniyorsunuz.Ha nasıl olucak bu yokluktan kurtulucam derseniz.
    Der dedinizi duyar gibiyim.

    Bakın güzel insanlar bizim en büyük sorunumuz ne biliyormusunuz?

    Tembeliz abi kabul edin bunu.Şimdi adam çıkmış diyorki ben yakışıklıyım konuşmayı biliyorum ama hic kız bulamayorum. Bende sana diyorumki ey güzel insan hayatın boyunca hiç bir işte başarılı oldunmu ismini duyurdunmu?

    -Tabide hayır

    Bakın dostlar yokluk çektiğiniz için bir kızla çıktığınız zaman onu değerli olarak görürsünüz. işte aşk böyle başlar. Daha sonra size bakar bi tak başarılı hayatınız yok.Ne üniversite okuyor ne zengin değil sonra başka bir erkek bulur.Bu erkek Tıp okuyor. hadi geçmiş olsun içkiler sıgaralar içerseniz. intikam almaya çalışırsınız. Bakın size intikam taktiğini söylücem napacaksınız biliyormusunuz? Hayatınızı güzelleştereceksiniz.
    Ne iş yapyorsanız en iyi yerlere gelmek için köperkler eşşekler gibi çalışacaksınız. Daha sonra sizi bırakan kız köperkler gibi gelecek düşünsenize intikam için çalışıyorsunuz üniversite sınavına daha sonra öddüyü kazanıyorsunuz eminim size yeniden yazacaktır. Daha sonra aldatırmısnız nabarsanız yapın. Acı çekecektir çünkü bir kız hayatı güzel olana aşık olur. işte hayatınızı güzelleştirmek budur. Mesala sanayide çalışıyorsanız kendinizi çok iyi geliştirip şirke açıyorsunuz. Artık arabanız var eviniz var deli gibi para kazanıyorsunuz. şimdi size soruyorum bu kız dönermi dönmezmi siz düşünün.

    NASIL MI OLUCAK BUNLAR KÖPEKLER GiBi EŞŞEKLER GiBi ÇALIŞACAKSINIZ.

    Yav gençliğime yazık oluyor gençliğim gidiyor falan diyordum çalışırken ben fakat şunu farkettim asıl gençliği gidenler kız peşinde koşanlar(ihrençtir bunlar iğrenılcek tipler)ortama girmeye çalışanlar off bana göre çok boştur bunlar.

    iŞTE ASIL GENÇLiĞiNi HARCIYANLAR BUNLARDIR ZAVALLILARDIR HALBUKi HAYATLARINI GÜZELLEŞTiRSELER KÖPERKLER GiBi ÇALIŞSALAR ZATEN O KIZLAR GELECEKKi BUNLARA. FAKAT BUNLAR ZOR YOLU TERCiH EDEN EZiKLERDiR.(Bu durumda olan varsa kusura bakmasın ama öyle)

    Bakın bir kız EN iYi ERKEĞi SEÇER.inanın bana benim Buca sporda oynayan bir arkadaşımdan biliyorum bir ara konuşmalarını görünce çok şaşırmıştım aslında kızlar erkekeğe kıyasla daha fazla yazar. Tabikide en iyi erkeğe yazar yani başarısız erkeğe bakmaz

    Bakın kızlara dikkat edin bahsederken eşini yada sevgilisini yakışıklı diye bahsetmez mesala (Benim sevgilim Öddü makina muhendisliği okuyor)derler. Yani

    KIZLAR EN iYi DÖLLEYECEK ERKEKLERi SEÇERLER UNUTMAYIN EN iYiSi OLMAK iÇiN ÇALIŞIN.
    ···
   tümünü göster