/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +15 -1
    Sonunda balkona cikti. Sevindim lan kucuk cocuk gibi. Ama sonra agladigini farkettim. Kim aglatir seni kim üzer seni icsesleri beynimde yankilanip durdu. Cami actim seslendim telefonuna bak diye.

    Bana aglamaktan şişmis o guzel gozleriyle bakti. Sonra telefonu acti. Noldu dedim ses vermedi. Çisem noldu merak ettim niye agliyosun dedim boğuk bi şekilde sahile inelimmi dedi. in hemen bune hal diye çıkıştım.

    Banka oturdum 5 dk sonra indi. Geldi sarildi daha şiddetli aglamaya basladi. Bana sarildigina sevinsemmi haline üzülsemmi bir garip oldum. daha beni yeni tanidi bu samimilik nedir diye tuhafimada gitti.

    Yunkeee cok kotuyum lutfen ne oldugunu sorma dedi. Sacmalama kizim paylas benimle tamam daha 2 gundur taniyosun ama arkadasinim yükün hafifler dedim. Uzun bir süre didiştik söylememekte israrciydi. Ama bende sevdgim kizin bu halinin sorumlusunu merak ediyordum üsteledim anlatmasi icim zorladim.

    En sonunda peki anlaticam ama bunu konusarak söyliyemem msj olarak telefonuma yazicam ordan oku dedi aglamasi durmustu kabul ettim. Ve yazmaya basladi.
    ···
   tümünü göster