/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +11 -1
    Peki sonramı ne oldu ? Bundan sonrasını anlatmak benim için zor olduğu için burada noktalamiştım. Ama madem bu kadar talep var anlaticam.

    Ben onu o halde görmenin verdiği keder ve mutsuzlukla kafasını göğsüme bastira bastira ağladım. Ulan 2 günde kızın iç dünyasını öğrendim be içinde kendi verdigi savaslari söyledi bana kolay mı gencler.

    Geç olmuştu kıza yalan söyleyerek moral verdim beyler sirf aglamasin diye. Ona üzülmemesini zamanla geçicegini söyledim. Her zaman yanında oldugumu söyledim. Zamanla gecicek olan ne hiçbişey geçmicek aga bunu yapan kızın babasi yani ne diyceksin adama yüzüne bakip bir kez bile içinden babacim diye koşum sarilabilirmisin?

    Kızı evine biraktim sahile indim tek basima 50lik votka cektim yanima. Hayatimda ilk kez votkayi sek ictim acıdan. Her yudumu ictigimde kızın msji yazip teli verdigi sahneyi aklima getirdim. Bu kadar tatlı bir kiza bu yapilirmi aga.

    Belkide şuan bir çoğunuz benim acimdan olayin acisini kavriyamadi onun için bunlarıda anlaticam.

    Düşünsenize gençler ilerde kızla evlenmişim kayınpederle benim aramdaki ilişkiyi. Ben bu adamınmi elini öpucem? Cocuklarim oldugunda dedeleri olarak ona nasi güvenip emanet edicem ? Onunla ne çesit bir sohbet kuracağim? Acıma acı katan düşüncelerdi bunlar.
    ···
    1. 1.
      0
      hızlı yaz artık
      ···
   tümünü göster