/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +17
    Bana doğru bakıp sen gördüğüm diğer erkeklere benzemiyorsun çok değişik ve iyisin gibi palavralar uydurdu. Halbu ki alakası yoktu. Beni bana anlattığına ben inanmamıştım. Ama insana iyi hissettirmiyor değildi.

    +Bişey sorabilirmiyim biz niye böyle duruyoruz ?
    -Senden hoşlanıyorum ve senin de benden hoşlandığını biliyorum kalbinin atışlarını duyabiliyorum.
    +Bunu nerden çıkardın ?
    -inkar mı ediyosun yani bu ilgini tavırlarını ?

    Sessiz durdum. Bu hoşlanmadığım yada utandığım için değildi. Tamamen bir taktik gibi düşünebiliriz. Çünkü ben kaçtıkca üzerime gelecekti. ilgimi arkadaşca sanıcağını düşündürücektim.

    Ve düşündüğümü biraz daha ilerletmeye karar verdim.

    “Geç oldu yarın iş falan ben kalkayım” dedim. Yüzüme baktı gözlerimin içine baktı nefes alışverişlerinin arttığını duyuyordum. Nefesi sıcacık bi şekilde geliyordu yüzüme ve dayanamadık ve birden öpüşmeye başladık. Ancak ileri gitmeyi öpüşmesinden anladım ki istemiyordu. Korkak öpüşüyordu. Neyse dedim ve kalktım ve çıktım evden. Peşimden gelmemişti çünkü oda o şok içerisindeydi. Arabama atladım yaklaşık 5 dakika emniyet kemerini takıp kafamı koltuğa koyup kaldım. Ardından dalgın dalgın gidiyodum. Çok kez öpüşmüştüm ancak bunun tadı hissiyatı çok farklıydı. Eve döndüğümde soğuk bir duş alıp inci sözlüğü açtım ve giriş yapmadan hikaye okudum. Hikayenin bitmesini beklerken de uyuyakalmıştım...
    ···
   tümünü göster