/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    +5 -1
    seni adam yerine koyup birkaç kelam edeceğim umarım okursun.

    bak güzel kardeşim 1.kural kendinle barışık olacaksın eğer 1.kuralı yerine getirirsen diğerleri de gelir.
    2. si kişisel bakım, sakallıysan haydut gibi gezme sakallarını düzel yüz maskesi yap her sabah okula gitmeden duş al saçlarını güzel traş ettir fön çek wax jöle sür. koltuk altı roll on u kullan ve kaliteli güzel kokakn bir parfümün olsun.
    3. sü kıyafetler. güzel spor kıyafetler giymeye çalış modayı takip et demiyorum modadan esinlen bilirisn işte hiç bi gib bilmiyorsan avmlere git giyim mağazalırını gez oralara bak insanlar neler giyiyor yeni şeyler neler.
    4. üniversieye gidiyorsan illaki bu yaşına kadar insanlarla nasıl konuşulur yol yordam nedir biliyosundur. hep çevrendekilerden birşeyler bekleme insanlarla merhabalaş, selam ver, hal hatır sor . kimse sana neden bana selam verdin neden hal hatır sordun demez çomar olma.
    5. si kişisel bakımından ve kıyafetlerinden hiç ödün verme bir tarzın ve duruşun olsun

    bak güzel kardeşim insanlar kendileriyle barışık olmak zorundalardır buna mecbursun kendini çirkin buluyorsundur ama belkide 4 günde bir duş alıyorsundur belki saçına hiç fön çekip yanaklarıda kılları alıp yüzüne hiç cilt maskesi yapmamışsındır.

    kendine iyi bak kardeş senden bir tane daha yok , bu dünya bu hayat gördüğün ve göremediğin herşey bu dünyada insanlar iiçin var yıkık olma.

    heeee bu dediklerimi dinlemeyip te evde duşta o ünideki kızları düşünüp otuzbir çekip asosyal bir bin olarak ölecem diyorsan birşey diyemem , yıllar geçer döner bakar üzülürsün, hadi eyv.
    ···
   tümünü göster