1. 26.
    0
    affetbeni54'ün entelektüelitesi, sanatsal kimligi beni bu sozlukte çok yoruyor.. yıkılıyorum okurken, 2. cümlesinde karnima kramplar girmeye basliyo, 10. cümlesine geldigimde başım dönüyor.. bana göre degil gercekten hiç.. okuyan var mi bilemiyorum, varsa da, yani tanimadan kanka oldugu icin degil, hayran olarak okuyan varsa da cidden bravo.. hayraniyim her kimse.

    bir kere çok agdali uzun, gereksiz cümleleri var. mesela diyelim ki filmden bahsediyor affetbeni54 , filmdeki adam karısını hamileyken birakip gidiyor.. "gibtirip gitmişti" gibi özetlenebilecek bir konuyu: "sonra aristo mantigi ile irdeleyebilecegimiz bir olay oluyor, sanki engels in marx i yüz üstü koymasi gibi bir olay oluyor ve bas roldeki adam, basroldeki kadını bir şekilde birakabiliyor. fakat bu gidişteki umarsızlık oltama takildi. freudyen bir taviri bir umarsiz cekip gidisi gormemezlikten gelemedim. resmen gibtirip gitti yahu!" seklinde yazabiliyor ki, bu bana ciddi manada afakanlar getirmekte..

    tamam mükemmel bi entelektüel olabilir, biraksala varlik dergisinin tamamini elleri ile yazabilir, ama bir şekilde mahallenin duvarina sprey boyayla, madam bovaryi yazmamasi gerektigini ogrenmeli.. en azından benim için, oh bebek..
    ···
   tümünü göster