1. 1.
    +9 -2
    Prim amaçlı değil şukulayın lütfen başlık kaybolmasın...
    Adminler bi el atın lütfen.
    Bu anancı şerefsizler artık silik yemeyi hak etmedi mi
    Bu inci sözlüğün bizim yıllardır sürdürdüğümüz mizahını tanımayan, bozmaya çalışan veledlere, insanların annesine laf edecek kadar alçalmış karakter yoksunlarına bi dur demenin zamanı gelmedi mi.
    Tamam kabul ben 2009-10 arası inci sözlüğü takip etmeye başladım, entrylerde neşemi buldum yeri geldi hikayeleri takip ettim günlerce, tuttu tutmadı oyunları sözlük ziyaretleri... vs vs
    Ve üniye başladığımda inci sözlüğe kayıt oldum, Çünkü biliyordum yıllar ilerledikçe zeka yaşı geride kalmış insanlar sözlüğün anasını gibmeye başladılar.
    sırf incipuan almak için o kaliteli entryleri, başlıkları yeni listesinde daha okunmadan kaybolmasını sağladılar, eskiler liselilerden nefret eder oldu...
    Vee geldik günümüze bu hesap ikinci hesabım şuan Üni-4. sınıf bir panpanızım (Lisede sınıfta kalma bir sene daha hazırlanma dahil)
    girin entrylerime bakın bir günden bir güne aileyi kapsayan küfürler etmiş miyim, hatta yazarlara bir bakın mizah ve ahlak seviyesi yüksek yazarlara biri anancılık yapmış mı.
    Bu konuya desteğinizi bekliyorum pampalarım.

    Bu arada şu konuya bile aileyi içeren küfür yazacak olan varsa onun karakterini gibeyim, anan yazanın ta sülalesini gibeyim mecburen küfür ediyorum başka türlü durmuyor karaktersiz şerefsizler.
    edit : (bkz: yalancıyı gibmiyorlar) panpamızın trenddeki son entry\'sini yeni okudum, sinirlenmemek elde değil beyler.

    edit 2: hala anancılık yapanlar var yemin ediyorum karakter yoksunu onun bunun çocuğusunuz en son ağzımı bozdurdunuz şerefsizler...
    ···
   tümünü göster