/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +10 -4
    Fotoğraf iki gün önce çekildi ve eminim ki o kuyruktaki insanların tamdıbına yakını Müslüman. Kuranı hiç Türkçe mealiyle okumuyorlar ve özellikle semavi dinlerin temelinde yatan iman kavramı bu Müslümanlar için bir anlam ifade etmiyor. Tüm ibadetlerini yapan adam bile haram para için can atıyor.

    Zengin olma ümidiyle piyango bileti alıyor gelecek paranın haram olup hayır getirmeyeceğini umursamıyor sonra bilete amorti bile çıkmıyor, parası da gidiyor ve günah yazılıyor(3X COMBO). Bileti alırken ALLAH'ı umursamayan bu şahıs af bile dilemeden cumaya gidip ALLAH'ın huzuruna çıkıp ona dua ediyor ve hala utanmadan ALLAH'ın adını anıyor.

    Sen sadaka veya zekat verirsin 1TL bile olsa ileri zamanlar da katlanarak sana geri döner fakat sen borç alıp vermezsen ya da şans oyunlarıyla zengin olursan o para senden misliyle çıkar ek olarak günah yazılır. işte islam budur.

    Sana içkiyi ve kumarı sorarlar. De ki: “Onlarda hem büyük günah, hem de insanlar için yararlar vardır. Ama günahları yararlarından büyüktür.” Yine sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: “ihtiyaçtan arta kalanı.” Allah, size âyetleri böyle açıklıyor ki düşünesiniz.
    -BAKARA 219-
    ···
   tümünü göster