/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 76.
    +3
    Sevgili toprakcim, bir hemcinsin olarak duygularımı beliertmek istedim. Eğer yukarıda bahsi geçtiği şekilde guzelsen ve bi hayli şanslı olduğunu hissediyorsan inan tüm sözlük adına ve nacizane şahsım adıma çok sevindik. Senin o ince belin ve topuğu tahminime göre mimimum 12 cmden başlayan canzone marka stiletto topuklu ayakkabıların o narin ayaklarına değdiği için onlar da şanslılardır eminim. Üstelik vip kuaförlerde aylar önce aldığın randevu sonucu kavuştuğun ombrelenmiş, adeta kırlarda delicesine coşan o kısrak yelesi saçlarına dokunabilme şerefine erişen kuaförler ve o saçlarını uzaktan da olsa görebilme şansına nail olan insanlar da çok şanslılardır eminim. Hepsi güzel hepsi mutluluğa aşikar duygular, bundan da kendi adımıza mesudiyedimizden deliriyoruz. Lakin netice itibariyle neden bu duygularını, açtığın YARAK KÜREK bir başlıkla taş taş taşşak kokan şu platformda paylaşıyorsun benim canım toprağım.
    ···
    1. 1.
      0
      bebeğim ya şu salaklar akıllarında kendilerini çok üstün görüyorlar adeta kadın olmayı sadece ihtiyaç malzemesi olarak görüyorlar ya belki bir şeyleri fark ederler diye açtım
      ···
    2. 2.
      0
      Amacın uğrunda kullandığın araç ve yöntemin cidden çok yanlış. Belki şurda hiç tanimadığın veya belki de gercekte hiç taniyamayacağin bir suru adamın durup dururken küfrünü yedin yiyeceksin de. Kizma ama haklılık payları da yok değil. Umuyorum ki erkeksindir ve trollüğüne bu başlığı açmışsındır. Zira bir hemcinsimin böyle bir başlık açmasi yok sizi kullaniyoruz, yok beni değil anca elini gibersin de bilmem ne gibi cevapların acı. Ha bu tarz yorumların ve goygoyun yazildigı başlıklar yok mu var tabi. Hatta zaman zaman benim de yazdığım olir eğlencesine. Ama bunun bi raconu ve usulü var. Burası eğlenceli bi platform ve kendince kuralları var. Eğer buna uymayacaksan sanalda da olsa yıpranırsın yapma bence. Başliklari oku, komik bulduklarina usulünce kufurlu veya kufursuz yorumla eğlen gül geç. Ama böyle başlıklar cidden itici ve tadı kaçmaya başladı. Umarım beni yanlis anlamazsin.Iyi aksamlar iyi sözlükler.
      ···
      1. 1.
        0
        zaten bır kaç gunlugune aktıf oldum kuzum yine bırakıp gıdecegım *
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Kastım birakip gitmen degildi. Kal yine, basliklari oku eglen cidden cok samimi ve komik bi yer inci. Bak ben kendi adima iyi bir meslege sahip olan, kendimce hatrisayilir derece kulturlu, hatrisayilir derecede de guzel ve sosyal iliskileri mukemmel olan bir insanim. Hatta cok samimi oldugum arkadaslarima da bazi cok begendigim basliklari gosteririm muhabbetini yapariz. Bana derler incide ne isin var falan vs. Diger bir cok sosyal platformlardan da haberdarim. Ama buranin samimiyeti yannan muhabbetinin komedisinin yeri ayridir. Tadini cikarmaya bak ama insanlarin sana saldirmasina firsat verme. Her ne olursa olsun ister sanal ister anonim, hic bir zaman hicbir yaşında ve hic bir ortamda sana goygoydan öteye sekilde hakaret edilmesine sebep olma izin verme. Dalgana bak eğlenmene bak kendine de iyi bak.
        ···
   tümünü göster