/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    hepsi bizim milli değerimiz hepsi tarihimiz huur çocukları. birisini baş üstünde tutup diğerlerini ayaklar altında çiğnemek de neyin nesi? Atalarımızın yanlışları olmuş olabilir onlar da insan sonuçta ama sadece bu yanlışları görüp milleti için yaptıkları güzel şeyleri görmemek annem beni doğurdu ama patlak bir huur demek gibi birşey. Metehanıda seviyorum süleyman şahı da osman beyide ertuğrul gaziyide atatürküde hepsini seviyorum hepsi benim atam hepsi benim kanım çünkü.
    ···
    1. 1.
      0
      Birisi baş üstünde tutulmaya değiyor diğerleri 600 yıl kendi saltanatlarını genişletmek için milleti ölüme süren ve millete en ufak hak vermeyen huur çocukları olduğu için. yetmedimi hala pekekent?
      ···
      1. 1.
        0
        yannan kafaliya bak sen
        ···
      2. 2.
        0
        hak vermemeyi neye göre diosun milleti ölüme sürme bu nasıl bi mantık atatürkte ölüme sürdü ozaman mantığa bak yarramın kafası
        ···
      3. 3.
        0
        atatürk bağımsızlık savaşı verdi it oğlu it. millete seçme seçilme hakkı verdi eşit vatandaşlık verdi. senin o saray soytarısı bin padişahların milleti yıllar boyunca gibti attı koyun sürüsü dedi bir tak da vermedi
        ···
      4. 4.
        0
        insanı yaşat ki devlet yaşasın mentalitesine sahip bir devlete söylediklerine bak. Harbi malsın galiba aq. Demek osmanlı milleti koyun gibi gördü ha o zaman halk neden istanbulu alması için fatih e mektuplar yazdı ? Madem osmanlı milleti gibiyordu benim anana yaptığım gibi o zaman neden fethettikleri yerlerdeki vergileri azalttılar ? Neden sokaklarda sadaka verilecek insan bulunamıyordu ? Madem halk gibiliyordu neden sadaka taşlarına konulan paralar alınmıyordu ?
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster