/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +100 -1
    panpa defalarca kizin kapisinda sabahlamis, hatta 7/24 takip etmis/ettirmis biri olaraktan sana normalde yapma demem lazim ama bunlari da yapmazsan bu yaptiginin ne kadar aptalca oldugunu anlamiycaksin o yuzden kizin boyle kopegi ol, geldigi zaman hatta hav hav diye atla ustune suratini falan yala. harbi diyom bak, uc bes ay sonra kiz komple hayatindan ciktiktan sonra senin de bi hayatin oldugunu hatirlayacaksin, ondan da uc bes ay sonra yeni insanlarla tanisip hatta birinden hoslanmaya basladigin zaman bi daha o hatalari yapmazsin veya yaparsan da farkinda olursun.

    ulan yazsam elli sayfa yazarim da iste gibilmadan oku diye mumkun mertebe ozet gectim.

    edit: soyle de bi not duseyim. iki bucuk uc yil kadar birlikte olduk, universiteye gidiyoz o zamanlar ortamlardan ortamlara akiyoruz baya guzel zaman geciriyoruz falan. okul bitse de evlensek falan diyoduk ki bu muhabbet gectikten iki gun sonra kiz terk etti beni.

    simdi terk etmesinin ustunden iki uc yil kadar bi sure gecti, benden sonra takildigi elemanla nisanlanmis haberi geldi. bi fotograf buldum dedim ki ahanda bi iki aylik depresyona basliycam simdi bullugu yedik.
    ulan baktim kizin fotografa, giyindigi elbise falan cok taktandi. dedim tipini gibeyim senin bari bakip 'ne de guzel olmusun' falan diyeydim. icimde oyle hicbi sey kiprasmadi yani oyle gibimde olmadi. konusu olmadiktan sonra aklima bile gelmiyor.
    bu yasadiklarimdan su sonuca vardim, beni boyle it yerine koyacak kapisinda yatiracak kiz zaten yanlis kizdir.
    bu senin icin de gecerli panpa. bir esseklik ettiginden bu duruma dusmediysen oyle sacma bi sebeptense daha fazla zorlama.
    ···
    1. 1.
      +1
      Benzer seyleri bende yasadım ustad daha 6 ay oldu ayrilali ruyalarima giriyor aklimdan cikmiyor onun icin yapamayacagim sey yoktu çok baglandim sonuc hezeyan oldu daha unutamiyorum kizlardan uzaklastim yine ayni hisleri yasayacagim diye, korkuyorum yine kullanilip atilacagim bi koseye diye..
      ···
    2. 2.
      +1
      Yüreğine sağlık
      ···
    3. 3.
      +2
      Üşenmedim okudum reyiz ama sorun da şu ki erkekler kendilerini it köpek eden kızların peşinde koşuyor şu cektiklerinizin hiçbirini cektirmedim tertemiz sevdim hiç sorunsuz bir ilişki yaşadık 3-5 kere kavga etmisizdir hatta, böyle dedim diye de sıradan bir ilişki sanmayın birlikte içtik, güldük, eglendik, gezdik tozduk, sonra pat diye eskisi gibi hissetmiyorum diyip ayrıldı yani demem o ki bitecek olduktan sonra her türlü biter
      ···
      1. 1.
        +3
        haklısın üstad eskisi gibi hissetmiyorukmlarda isin bahanesidir baska birini gormus hoslanmistir felan filan
        ···
      2. 2.
        +1
        suan onun icin yaptigim seylere bakiyorum ne aptalmisim amk diyip geciyorum halbuki dusunuyorum benim ona yaptigimi bi baskasi bana yapsa birakazdim gibime geliyor neyse dedigin gibi be üstad çok canımı sıktım en çokta kendimi yıprattım gerisi yalan
        ···
      3. 3.
        +1
        bu adamı dinle yoksa kaybedersin
        ···
      4. diğerleri 1
    4. 4.
      +1
      Engin senmisin
      ···
      1. 1.
        +1
        Harbi engin olabilir
        ···
      2. 2.
        0
        yok panpa engin degilim
        ···
      3. 3.
        0
        Yapma pompa engine benziyor yaşadıkların
        ···
      4. diğerleri 1
    5. 5.
      +1
      Vay amk
      ···
    6. 6.
      +1
      Harbi amina koyim insan kendi kalitesini bilmeli amk sonuçta herkes kendine
      ···
    7. 7.
      +1
      Olum var ya hakikaten dogru yazmissin ha
      ···
    8. 8.
      +1
      Çok doğru her yeni insanla konuştuğunda yapmaman gereken bazı şeyleri öğreniyosun
      ···
    9. 9.
      +1
      Sen olmuşsun seenn olmuşşsunn (dediğin gibi bir musibet bin nasihatten iyi)
      Edit:"Beni böyle it yerine koyacak kapısında yatıracak kız zaten yanlış kızdır"
      iki yıl böyle it gibi bir ilişki yaşayıp şu an iyi giden bir ilişkisi olan panpan olarak söylüyorum erkek çocuklarına ders olarak okutulası bir tespit
      ···
    10. 10.
      0
      Abi gibtin mi kızı 2 senede
      ···
      1. 1.
        0
        oyle deme, oyle denmez.
        ···
    11. 11.
      0
      Panpa o yaşadığın dönemin başındayım
      ···
      1. 1.
        0
        dedigim gibi panpa, yapma demiycem. insallah fazla zarar almadan kurtulursun. bende sonrasinda soyle bir sey oldu. buldugum her kiza bi sekilde onu anlattim. sonra kizlar 'sen beni yara bandi olarak kullaniyorsun' diyip gitti. harbiden de yara bandi olarak kullaniyodum o zamanlar ama iste sonuc olarak kaybettigim insanlar oldu bu donem icinde.

        kendini fazla kaybetme, ben bu sure icinde alkol uyusturucu kullanmadim -ki kendimde degilken bi mallik yapmayayim diye.
        ···
    12. 12.
      +1
      Kurtuldum panpa, kurtulmanın başındayım
      ···
    13. diğerleri 10
   tümünü göster