/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    ilk defa mutlu olmak üzereydim ve ne olduysa herşey tekrardan b*mb*k oldu ne yapacağımı şaşırdım lütfen biriniz akıl verin. kısaca olayı anlatayım.

    evet abilerim ben bir kızla konişuyordum yani deli gibi sevdiģim bir insandı hani oda benden hoşlanıyor ama beni bir anda engelledi 1 aydır her zaman yanına gidiyorum konuşmak için fakat arada metreler kala gitmek ićin cesaretimi toplayıp gidemedim ve geçen gece en sonunda konuşmayı başardım ve bana benim hakkımda bir şey duyduģunu söyledi.

    bu artık her neyse hem söylenmeyecek bir şey olduğunu söylüyor ve kimden duyduģunu söylemiyor bir kız bu kadar neye takıla bilir lütfen yardım edin 2 gündür uyuyamıyorum kafam gibildi bir şeyler anlamam lazım mal oldum lütfen yardım edin.

    ve aklımda asker olmak var kişisel hayatta hiç bir halta yaramayan bir insanım gelecekten her hangi bir beklentim yok gelecekte kemdimi hayal edemiyorum 30 dakika sonra ne yapacaģımı bile bilemiyorum. Kısacası asker olmayı düşünüyorum asker olan bir abim varsa benimle iletişime gećip yol gesterirse çok sevinirim.

    Zamanınızı çaldıysam özür dilerim.
    ···
   tümünü göster