/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +98 -18
    Yıllardır uykularım kaçıyor ve o yediğim taku bir türlü unutamıyorum. Editleyerek anlatıcam olayı.(foto liseliyken o gün çekmiştim)

    Panpalar kısa bi hikaye pişmanlığımı anlatıcam uzun bişey beklemeyin.

    Lise 3e gidiyordum ve bir gün karşı komşumuzun düğününe gitmiştik. O gün Benimle yaşıt 170 cm boyunda beyaz tenli ince sesli bir kızla tanışmıştım. ismi Aygensu. Aygensuyla tanışıp aylarca konuşurken daha sonra bir hastalığının olduğunu ve ameliyata girmezse ölümcül olucağını öğrenmiştim. Haftalar geçti ve ameliyat günü gelmişti. Aygensu ile birbirimize iyice alışmış ve kopamaz bir hale gelmiştik ve ameliyattan sonra ölücek mi yaşayacak mı diye kendimi yiyip bitiriyordum.

    Ameliyat saatleri yaklaştığında ölücekmişcesine vedalaşıp sarılıp gitmiştim yanından. Ameliyat istanbulda olucaktı. Ameliyata girdiğinde tam 2 saat namaz kılıp dua etmiştim. Dua ederken ağlıyordum ve tüm herkesin dua etmesi için teşfik ediyordum. Saatler geçmek bilmiyor herşey boğazımda düğümleniyordu. Eski sevgilim senanuru arayıp onun bile dua etmesini istemiştim ve yardımcı olmuştu. Hastaneyi aradığımda ameliyatın devam ettiğini sakin olmam gerektiğini söyledir. Sadece bekledim. Akşam 20 sularında Aygensu aramıştı. Açtığımda “iyiyim gerizekalı“ diye ince sesiyle gülümsemişti. Mutluluktan havalara uçmuş resmen ayaklarım yerden kesilmişti. Bi heyecanla ondan hoşlandığımı söylemiştim. 25.01.2013 de sevgili olmuştuk. Herşey güzel gidiyordu bir şey hariç. Çapkın bir bindim ve gözüm doymuyordu. Başka kızlarla konuşuyor onlarla da yakın oluyordum. Aygensu ile ayrılmamıza da bunlr sebep oldu.

    Bunlar benim için geçici gibi geliyordu o zamanlar. O olaydan 3-4 ay sonra beni aradı ve hala sevdiğini geri dönmemi istedi. Konuştuk derken ben buna tekrar binlik yapıp deli gibi ağlatmıştım. Telefonda ağlayarak , hıçkırara konuşması o zamanlar bişey ifade etmiyordu. (ama şimdi anlıyorum bazı şeyleri) telefonu numarasını , wpsini . sosyal medya hesaplarını kısaca herşeyini silip gitti. 18 yaşıma bastığımda bir telefon aldım gizliden. “Doğum günün kutlu olsun , Seni hala seviyorum” sesi nerde olsa tanırdım. Doğum günlerinden nefret ediyordum o sesten sonra. Ardından çok sevgilim oldu ama hep aygensu aklımda kalmıştı. Hatta size bir hikayemi anlatmıştım Aygensudan sonda olan bir ilişki ile ilgili , (bkz: güzellik salonuna gelen müşteriyi). 22 yaşındayım 18 yaşımdan beri Aygensuyu arıyorum heryerde. Arkadaşlarına ulaştığımda “Batmana gidicem diyordu “ dedi geneli. Bir kısmı ankarada annesinin yanında demişti ama net bir şey yoktu.

    Büyüyünce anladım ben sevginin nasıl olduğunu. Büyüyünce anladım kalp kırmanın başka şeylere benzemediğini. Büyüyünce anladım ki seven kişiyi üzersen bir gün seninde başına aynısı gelecek. Hala arıyorum onu en azından bir helalleşmek için. En azından son bir kez ondan özür dileyebilmek için.

    KARDEŞLERiME BiR NOT. SEVGiNiN FARKINA VARIN VE PiŞMAN OLACAĞINIZ ŞEYLER YAPMAYIN. UYKUSUZ KALIRSINIZ.

    Edit: Trendde 16. sıradaymışım ve yine bildirim gelmedi.
    ···
   tümünü göster