/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +125 -7
    Sus lan keko üstelik hangi Türk kızı o ferrelardaki gibi sevişir ki amk .d ?
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      sırf sevişmek için mi evleneceksin amk salağı.
      ···
    2. 2.
      +7 -7
      O zaman niye bakire olup olmadığına bakıyorsun eyy sevimli ruh panpam.
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      liselibakire kardeşim sırf sevişmek için mi evleneceksin sorusuna o zaman niye bakire olup olmadığına bakıyorsun diyerek yanıt vermişsin ama. Bakirelik sevişmede bir önem sağlamaz. Bakirelik pgibolojik rahatsızlık verir.Ben şahsen bakire olmayan biriyle evlenemem. Çünkü ortada güven son derece az olur. Daha babasının yüzünü yere eğdiren kız sevdiği adama neler yapar sen düşün.. Dolayısı ile güvenin olmadığı ilişki bir ilişki değildir. Erkek egemenliğini dışa vurarak aldatma eğilimini sergiler. Kadını her yatağa aldığında önceleri aklına gelir.. Ardından beraber uyumamaya başlar.Sex iyice körelir ilişkide. Yani bir kızın bakire olmaması ilişki için çok şey demektir.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        bir de bi tak biliyomuş gibi yazmış
        bakirelik pgibolojik hiçbir etki yapmaz amk salağı senin gibi aptal huur çocukları ağlar
        ···
      2. 2.
        0
        ağlar mı ? yaşın kaç kardeşim pgiboloji okuyorum. Türkiye'nin sayılı pgibologlarıyla tezler yazdım. bakirelik pgibolojik hiç bir etki yaratmıyorsa. Bakire olmayan kadınların eşlerinin yanında yatmadığını bilmen gerekir çünkü erkek birliktelik istemez.
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      +2 -1
      Lan hangi ülkede yaşıyonuz anlamıyomki muhafazar mahalleler tren yapıyor görüoz haberlerde Müge anlı da... O tren yapan kadınlarda evlendiklerinde bakireydiler bu onları huur olmaktan kurtarmıyor bakire olmalarıda güvenilir oldukları anldıbına gelmiyor çok sığ saçma bir bakış açısı. Bakire kadın isteyebilirsin bu senin hayatın ama gelipte bakire olmayan kadınlara güvenilmez imasında bulunup kaşar damgası yapıştırma
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster