1. 1.
    +4 -1
    yeni bir gibertme ile karşınızdayım. sözlükte anancılık yapmayan bir avuç yazar olarak artık bu anancı sorununa bir çözüm getireceğiz. bu anancılara çuku vererek, küfürlü nickaltı girerek veya silik atarak adam edemezsiniz. büyük düşüneceğiz. öncelikle sağlam bir ekibe ihtiyaç var. bu yazarlar hayatı boyunca anancılık yapmamış yazarlar olmalıdır.

    chapter i:
    bu anancıların hepsini toplayıp dava edeceğiz. serkan iki dakikada bunların ip adreslerini verir zaten. hatta “s.a serkan. ben savcı mehmet. şu yazarların ip adreslerini ver yoksa seni de yakarım” diye whatsapp’tan mesaj atsam yine tırsar verir. saf biraz. iyi derecede hukuk bilen adamlara ihtiyacımız olacak. bu anancı kitleden davalarla koparabildiğimiz kadar para koparacağız. zorlu bir süreç olacak.

    chapter ii:
    bu anancıları donlarına kadar soyduğumuza göre şimdi bu paralarla ne yapacağımızı anlatacağım. öyle karıya kıza harcamak yok, mantıklı ilerleyeceğiz. japonya’da 48 yıldır faaliyet gösteren “anan” adında bir dergi var. kadın yaşam dergisi olarak geçiyor. google’da “anan magazine” olarak aratıp bulabilirsiniz. bu derginin türkiye’deki yayın haklarını satın alacağız. bu anancılar genelde fakirdir beyler, kazandığımız tazminat davalarından yeterince para çıkmazsa bu noktada pamuk eller cebe yapacağız. zengin yazarlara bu noktada en büyük fedakarlığı yapacak. dergi ile olan yazışmalarda çevirmenlere ihtiyacımız olacak.

    chapter iii:
    artık işin eğlenceli kısmına gelebiliriz. derginin yayın haklarını aldık. anan dergisi olarak artık tüm bayilerdeyiz. işler yolunda giderse iyi para kazanacağız. anancılık yapan tayfa üzerinde yıllardır araştırma yapıyorum. hepsinin ortak noktası kendi anneleri zayıf karakterli huurlar oldukları sonucuna varmış bulunmaktayım. anancı yazarların anneleri 3 kuruşa ruhunu satacak insanlar oldukları için öfkelerini burada anancılık yaparak çıkarmaktadırlar. biz de bu zayıf noktayı kullanacağız. her hafta başka bir anancı yazarının annesine jartiyerleri giydirip anan dergisinin kapağına taşıyacağız. zaten açtığımız davalar sonucu ödedikleri tazminatlar yüzünden ciddi maddi sıkıntı çekiyor olacaklar. parasını verdikten sonra seve seve o jartiyerleri giyerler. intikam böyle alınır beyler.

    chapter iv:
    anancıların anneleri küçük huurlarımız olmuş, sözlükte kimse anancılığa cesaret edemez durumda, sağlam geliri olan bir dergimiz var. bugünler için çok çalıştık, artık dinlenebiliriz beyler. her yaz italya’da güzel bir sahil kasabasına tatile gidip am üstünde züt gibeceğiz. sevgiler.
    ···
   tümünü göster