/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    0
    Ümit özdağ'ın milliyetçiliğini sen mi tartısacaksın ? Sana mı kaldı aç da iki sayfa kitaplarını oku gazi üniversitenin 'siyaset' hocası senden akıl alacak değil. Ne diyecek mhp'nin devamıyız mı diyecek toplumun karşısına çıkarken? Meral Akşener'in ailesinden bi haber olanlar kalkmış dyp edebiyatı yapıyor. 80 döneminin ülkücüsü, her türlü eziyet çekmiş adamı Nihat Gürer yılların kocaeli il başkanın kim olduğunu bilmezsin Akşener ülkücü değil diye söylenirsin. Bırak kardeş bu klagib lafları aktroll ağzından başka bi şey değil söylediklerin.
    ···
    1. 1.
      0
      Milliyetçiliğini tartışmıyorum , ülkücü değil diyorum . Ki kendileri parti olarak bunu söylüyor benim dememe de gerek yok. Meral Akşener ülkücü değildir 2+2=4 derecesinde bir gerçektir bu . . Meral Hanım'ın kocasının bir zamanlar solcu olduğunu , maoist bir Perinçekçi olduğunu da biliyorsundur herhalde .

      Daha savunduğunuz kişilerin neci olduğunu kim olduğunu bilmiyorsunuz komik oluyor yani. Sonra barajı aşması meçhul partiye %20'yi geçecek dersiniz tabi. Kafalar pırıl pırıl .
      ···
   tümünü göster