/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -1
    Allah diye bir şey yok ki bir şeyi korusun. Bu dünyada sırtlan sürüsü tarafından canlı canlı parçalanan bir bebek varsa bu Allah yok demektir. Varsa bile tapılmaya layık değil.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      bu allahın koyduğu bir doğa kanunudur bi gün sen de bu şekilde ölsen bu senin suçun değildir ya da günah işlememişsen Allah seni bu dünya denen çile çöplüğünden kurtarmak için seni öldürmüş olabilir ve ölen çocuk şu an cennette
      edit: layık olmadığına emin misin hala
      ···
      1. 1.
        +1
        Allahin koydugu kanun bebeklere tecavuz edilmesimi ? Acliktan oldurmek mi ? Hersey sinav diyosunuz ya hani tecavuz edilen cocuk saatlerce aci icinde kivranirken bu neyin sinavi amk ? El kadar bebege ne sinavi kardes ?
        ···
      2. 2.
        0
        +1 Güzel yazmışsın. Teşekkürler desteğin için. Salak yobazlara anlatmak zor gerçeği.
        ···
    2. 2.
      0
      Allahin koydugu kanun zaten sana git bebege tecavuz et degildir tam tersidir burda suclu yaradan degil insandir.
      ···
    3. 3.
      0
      Acaba en son ne zaman +18 belgesel izledin. Sen doğayı fabllarda anlatılan hayvanların dostça yaşadığı bir ortam mı zannediyorsun? Doğada iki şansın var: Ya ölürsün ya da durmadan öldürürsün. Başka bir şansın yoktur. Sonsuz merhametli bir tanrı tüm canlıların alternatif enerji kaynaklarından enerjisini sağlayabilirdi hayvanlar. Şüphesiz ki bunu yapabilirdi. Ama bunun yerine hayvanların durmadan birbirlerini yemek zorunda olduğu iğrenç bir dünya yarattı. Bu mu sonsuz kudretli tanrının eseri ? Tabii ki de değil. Çünkü bir tanrı yok. Eğer tanrı varsa bile onun hurilerle dolu ahlaksız cennetine gideceğime paşa paşa cehennemine giderim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster