/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +99 -2
    Rusya elinden geleni yapacaktır. iran, kıçı kırık suudlara benzemez. inatçıdır. Fakat abd ve israile tek başına kafa tutamaz. işler biraz ilerlesin Çin de karışır olaya (fiili olmayabilir de belki el altından duruma dahil olur). Ortadoğuda barışı sağlayan 3 ülke vardır. Mısır, iran ve Türkiye. Mısırı darbeyle indirdiler, kaldı 2. Türkiye'yi denediler ama zor. Türkiye şuan pas geçildi. iran'ı da devirirlerse işte o zaman işler kötüleşir. Abd tek tek ortadoğuda kendine karşı duran kaleleri yıkmaya çalışıyor.
    ···
    1. 1.
      +16
      Boyle ciddi bir entry bekliyordum aynen panpa dogru anlatmissin.
      isimiz zor, bazilari halen olanlari gormuyor iran duserse
      Siradaki biz oluruz
      ···
      1. 1.
        +1
        Burda asıl olayı gören Türkiye ve Rusya. Rusya, Türkiyede darbe olacağını istihbarat alarak türkiyeye bildirdi. Çünkü biliyordu ki Türkiye giderse diğer bu saydığım ülkeleri alıp en son sıra kendisine gelecek. Neden Rusyanın türkiyeyle santral yapımında yardım ettiğini. Türkiyeyi enerji ülkesi yapmaya çalışıyor. Kurtuluş savaşında silahların belli bir kısmı rusya (sscb) den yardım niyetiyle alınmıştı.
        ···
    2. 2.
      +2
      Çin zaten olaya dahildir el altından
      ···
      1. 1.
        0
        Çin ortadoğuda bile var ama hep perde arkasında. ingilizler gibi
        ···
    3. 3.
      +1 -19
      Türkiyeyi denediler ama zor mu? ya bırakın allah aşkına ya. biz hiçkimseyiz biz hiçbir tak değiliz Türkiye olarak. hiç kendimizi üstün falan görmeyelim.
      ···
      1. 1.
        +7
        Bos yapma amk kürdü
        ···
      2. 2.
        0
        Haberlere bağlı kalma. Onlarca yazarın makaleleri var. Az araştır. Bunlar hayatlarını vermiş bu işlere. Ünlü stratejistlerin yorumları, senin yorumun karşısında deveyle sineğe benzer. Sen sadece sahneyi görüyorsun. Birde o perde indikten sonra yaşananlar var.
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster