/i/Risk Budur

Risk nedir? Risk budur.
  1. 1.
    +3
    Hayatımın tüm gerçekliği olsunlar diye kurdum Bir hayatım var be binler onuda hayallerim uğruna çabalamadan geçirirsem ne anlamı var ? Herkes yapamayacağımı söylüyor hayallerimin yüzde doksanına kimse inanmıyor ama ben mutsuz değilim çünkü ben kendime yapamazsın demiyorum biliyorum ki beni benim dışımda yine kimse durduramaz tamam bazıları uçuk bazıları çok soyut insanlara bir nebze olsun hak veriyorum ama beyler bende bir kere yaşıyorum kaybedecek neyim var amk istemediğim ama kısmen güvenli bir hayatta mutsuz olarak yaşayıp ölmek mi kaybedeceğim şey ?

    Derler ya bu hayat ilizyon diye bir nebze olsun doğru beyler bir gün öleceğimizi bile bile hiç ölmeyecekmişiz gibi geliyor memur olsam ortalama bir yaşamım olsa ne kazanırım ölümün olduğu bu dünyada ?

    Ama en azından hayallerimin peşinden gitsem ölümden önce iyi ki yaşadım derim ilerde torunlarım olursa bana hayallerini nasıl gerçekleştireceklerini sorarlar ise dedenizin hayatına bakın pekekentler diyebilirim .

    Öteki hayatta cennet var mı yok mu bilmiyorum ama bu hayatta onu önce kendim için kuracağım beyler bu başlık cennettin kurulmasının hafta hafta raporu olacak bu başlık hayallerim uğruna kaç bedel ödediğimin , kaç kez uykusuz kaldığımın, kaç kez kazanmak için kaybettiğimin kaç kez hakaret yediğimin raporu olacak.

    bu başlıkta ben olacağım beyler ve isterseniz sizlerde bana yoldaş olup kendiniz olma yolunda raporlar atabilirsiniz buraya burası hayallerini düşündüğünde içi yanan panpalarımın buluşma noktası bir birini motive etme yol gösterme noktası olabilir.

    Bu başlıkta biz oluruz beyler zamandan daha kıymetli hiç bir şey yok gerçekten yok ve bir kere yaşıyoruz neler ile zaman harcadığımıza çok dikkatli bakalım.

    Başlığımın Şarkısı; https://www.youtube.com/watch?v=fSqhdof5ubk

    Edit; Dört beş entry toplam gireceğim başlığı önceden günlükten yazmıştım ama günlükte açınca başkalarının yazamadığını fark ettim eski inci yazarıyız amk son zamanlarda hiç girmemiştim

    Edit 2 ;Başlık resminden yanlış anlaşılma olmasın Komünist değilim ama Che nin sözleri ve hayatı sağlam
    ···
   tümünü göster