/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 351.
    +18 -1
    Beyler Ertesi gün hocaya gittiğimde gece gördüğüm rüyayı anlattım ve bunun neyi işaret ettiğini sordum. Bana bir kara büyü olan yılan büyüsü yapıldığını söyledi peki bu nedir dedim kim yapardı niye yapardı. Büyük ihtimalle annenin öldürdüğü cinin yakın derecede bir akrabası bir büyücünün hizmetinde çalışan cindi ve bu olaydan sonra büyücüye vesvese vererek sana Yılan büyüsü yapmasını söylemiş. Peki bu nasıl bir büyüydü hocam bundan nası kurtulabilirim yokmu bir çözümü çaresi dedim. Bu büyü daha çok birbirini çok seven 2 kişiyi ayırmak için kullanılsada büyü vakalarının sonucu hep ölümle sonuçlanan aşırı derecede tehlikeli bir karabüyüdür dedi durmuş hoca.
    Ve bu büyüyü bozmamız ne kadar zor olsada senin için bir şeyler deniyeceğiz dedikten sonra bana yan taraftaki odaya geçmemiz lazım diyerek kaşınıda kaldırarak ima ettikten sonra yan odaya geçtik.
    Yan tarafa geçtiğimizde durmuş hoca sordu bana nasıl hissediyorsun? Hocam çok kötü hissediyorum dedim. Bu kötü hissin kaynağını öğrenmemiz lazım dedi bana daha sonra her ne kadar bu kaynağı bilmesekte şansımızı deneyeceğiz.
    Daha sonra hoca içerden birtakım ismini bilmediğim kuru ot türleri getirdi bir tepsi içinde çömlekten bir tas ve bir şişe saf su getirdi.
    Daha sonra şişedeki suyu çömleğin içine döküp ayağa kalktı ve bana suya bakmamı söyledi ben suya bakarken o ibranice birtakım sözler söyleyerek etrafımda dönüyordu. Beynimde muazzam bir baskı hissediyordum sanki kafamın içinde bir tokmak vardı ve ortada kilisedeki çan gibi bi ileri bi geri geliyordu. Gözlerim yerinden fırlayak gibi derken beynimin arka kısmı aşure kazanı gibi olmuştu.
    Hoca sözlere devam ederken ben bi anda kendimi çömlekteki suda buldum ve orda bulut hüzmesi şeklinde havadayken baygın şekilde suyun başında duran bedenime bakıyordum. Hoca benimle bağırarak birşeyler konuşuyordu ben ise olan biteni izliyordum. Yani sanki ruhum bedenimden ayrılmış gibiydi ve ben dışardan kendi bedenimi izliyordum o sırada bağırdığımı gördüm çok yüksek basınç vardı bir yandanda gerçekteki bedenimde kulaklarımın patlayacak noktada çınladığını hissedebiliyordum çok garip bir olaydı. Dayanamayıp bayılmışım...
    Uyandığımda sanki körkütük sarhoş olup uyumuş ve o günün sabahı uyanmış gibiydim. Durmuş hocaya ne olduğunu sorduğumda sana musallat olan cini çağırdım ve ona bedeninden gitmesini söyledim dayanamadın bayılmışsın dedi. Ve cinin halaa bana musallat olduğunu onu bedenimden gitmesine iknaa edemediğini söyledikten sonra bu gece eve git bu dualarıda oku yat Allahın izliyle bişe olmaz sabah erkenden gel beni al ve tekrar size gidelim. Beni en son rüya gördüğün odaya zütür. Dedi o sırada sözünü kestim hocam en son gördüğüm rüya size yorumlattığım rüyadır. iyi ozaman yarın beni al burda birtakım malzemelerimi aldıktan sonra tekrar gidelim o rüyayı gördüğün odaya bir bakmak istiyorum dedi ve Selamlaştıktan sonra eve gidip bir duş alıp televizyonun başına geçtim. biraz televizyon izledikten sonra uyumaya karar verdim sabah erken kalkacaktım. Beyler benim bir fantezim vardır sigara yakıp o sigara eşliğinde tuvalet ihtiyacımı görmeden uyuyamam. Sigaramı yaktım ve tuvalete girdim.
    Sigaramı yaktım ve tuvalete gittim büyük bir şehvetle betona 2. bir deliği açmaya uğraşıyorum. Meğerse bu cinler sigara dumanı ve benzeri duman kokusundan tadından büyük bi haz alıyormuşlar. Bide tuvalet, banyo ve hamamlarda, terkedilmiş harabelerde geziyorlar. Ben ne anlarım bilmiyorum.

    Tabii bunu daha sonraki araştırmalarım sonucu öğrendim elimede telefon almışım yılan büyüsü nedir nasıl bozulur tarzı araştırmalar yapıyorum tam o esnada telefon kendiliğinden kameraya girdi. Ve benim fotoğrafımı çekti. Noluyor falan derken çıkıcam o esnada kendiliğinden bir video açıldı yüksek sesle ibranice birşeyler söylüyor korkudan telefonu duvara vurdum tam o sırada fayansa baktım arkamda bi gölge var kafamı çeviriyorum yok fayansa bakıyorum tam yüzümün arka kısmında Kafası yumurtaya benziyen, hafif sakallı ve kırmızı renkte ışık yayan bir silüet var. Tam o esnada ensemde bi sıcaklık hissettim belkide sıcaklığın son noktasıydı anlatamam tarif edilecek birşey değil. Böyle -1000 derece gibi soğuk bi sıcaklık. Yani yakıcı bir soğuk... enseme üfledikten sonra bağırmaya başladım birden ayaklandım kafamı duvara vurmuş bayılmışım.
    Ve baygın halde yatarken bir rüya gördüm rüyamda yine aynı şekilde sigara yakmış tuvalete doğru gidiyorum. Ve birden rüyada olduğumu anlıyıp arkamı dönüyorum arkamda o yumurta kafalı top sakallı kırmızı silüeti tekrar görüyorum sağ tarafında sağında insan görünümlü ama insanlıktan eser kalmamış. 80li yaşlarda hafif bıyıklı uzun burunlu kambur kapkara çarşaflı bir nine var. pek nine gibi gelmesede o an başka bişeye benzetemedim. 2 si üzerime doğru geliyorlar nine bağırıyor sen benim oğlumu öldürdüüüüüüüün. Seeeen benim oğlumu öldürdüüüüüüüün. Sen benim oğlumu öldürdüüüüüüüün. Korkudan hemen tuvalete girdim uyanamıyorumda amk rüyasından kapıyı kitledim arkamı bi döndüm dönmez olaydım dışardan ninenin sesi geliyor içerde o yumurta kafalı şeytanımsı varlık... Oda üzerime geliyor Gelmesine gerek bile kalmadı ağzını bi açtı ahan 2 metre bağırıyor ama öyle bi bağırıyorki deprem oluyor tavanki ampul patladı heryer dökülmeye kırılmaya başladı Elini kaldırıp bi işaret yaptı üzerime birden kaynar sular yağmaya başladı tavandan damla damla 100 derece sıcaklıkta kaynar sular dökülüyor üzerime yerde çırpınıyorum bağırarak üzerime geliyor halaa. Dışarı çıkıcam ordada nine bağırıyor. Tam ellerini gırtlağıma attı ki birden herşey normale döndü ve sanki bişey onu yer altına çekti. Ezan sesiyle uyandım şansım varki sabah ezanı beni her zaman uyandırmıştır... Ah be kardesim neden durmuş hocanın verdiği duaları okuyup uyumazsınki senide sigara fantazinide diyerek sövüyorum içimden. Bir yandanda kalbim patlayacakmış gibi atıyor heryerim titriyor etraf halaa tak zütümü bile yıkıyamamışım hemen yıkadım sağı solu temizledim kalkıp bi duş aldım abdest aldıktan sonra 2 rekat namaz kılıp Hocanın evine doğru yola çıktım.
    Durmuş Hocanın evine vardım. O kadar korkmuşumki rengim bezim atmış elim ayağım titriyor. Hoca beni görür görmez oğlum noldu sana gel hele içeri gel dedi ve içeri geçip bütün olan biteni anlattım. Ah be evladım duaları okuyup uyusaydın keşke son yaptığımız cin kovma ritüelinden sonra sana sinirlenmişler musallatıda çıkaramayınca gece saldırmışlar. Hocam düşünemedim.

    Neyse evladım bekle şimdi gerekli malzemeleri alayım dedikten sonra yandaki odadan bir ayna birkaç tılsımlı olduğunu söylediği dua,. bakır tepsi, folyo bant ve biraz bulgur aldı. Daha sonra Bu rahatsız ruhani varlıkların kaynağını bulmalıyız dedi ve bizim eve doğru yola çıktık eve vardığımızda uyuduğum yatağı sordu. Gösterdim eline folyo bant yapıştırdıktan sonra tepsiyi eline aldı. Ve birtakım ibranice dualar edip elindeki bulgurdan her adımda 1 tane yere düşürerek, ibranice sözlerle birlikte bir tur attı yatağımın etrafında. Gözü ise elindeki tepsideydi Daha sonra eli yandı tepsiyi yere attı o kadar kızmıştı ki tepsi hocada bunu biliyor olacak ki eline folyo bant yapıştırdı. Hemen yorganımı yastığımı kaldırıp attı en alttaki döşşeğide kaldırdı ve bazamın üstündeki tahtaya yazılmış olan ibranice sözleri görür görmez kafasını çevirdi.

    Evet tahtanın üzerinde kanla Allah'a ve Hz. muhafazide Küfürler yazıyordu bunun nasıl olduğuna halaa anlam veremiyorum... Durmuş hoca bazayıda kaldırdıktan sonra yine bişe bulamadı tepsi burayı gösteriyordu nasıl olur burda bi kötü ruhani enerji kaynağı olması lazım buralarda olmalı işte. Diye söyleniyordu en son eğildi ve bazanın altına baktı, üzerinde pentagram boğa - yılan resimleri olan tahminimce ibranice yazılar olan 2 kağıt ve etrafı dikili bir muska çıkardı.

    Durmuş Hoca resmen bembeyaz olmuştu. Hocam bir şey mi oldu diyerek dürttüm. 3-4 kere dürtünce kendine geldi ve bu kadar güçlü bir büyü beklemiyordum dedi. Tamam o zaman hemen yapılması gerekenleri yapalım dedim. Durmuş Hoca önce bu yazıları temizlememiz gerektiğini ve sonra çıkardığımız 2 kağıdı ve muskayı ritüellere uygun şekilde yakmamız gerektiğini söyledi. Yazıyı nasıl temizlemeliyiz hocam dedim. Bana bu yazıları çıkarabileceğimiz her hangi bir şeylerin iş göreceğini söyledi. Bende hemen köpürttüğüm bir bez getirdim ve bazadaki yazıları iz kalmayacak şekilde sildik. Kolay oldu hocam dedim. Bana doğru dönerek bu daha hiç bir şeydi evlat asıl işimiz kağıtları ve muskayı yakmak dedi.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      1-2 Tane parazit çalıntı demiş gibleme reis çalıntı olsa analarını gibtirir yine de o linki atmayı ihmal etmezdiler.
      ···
    2. 2.
      0
      Demek ki banyoda sigara eşliğinde fantazi yapmıyomuşuz
      ···
   tümünü göster