/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -2
    bak güzel kardeşim; sen diyorsun ki ya benim gibi kimseye zararı olmayan adam gibi adam varken, kızlar neden serserilerle gibişir?

    öyle bir şey yok geç onu, mevzu ne biliyor musun? mevzu senin beta olman.

    hadi alfa olalım üst beyine geçelim konusuna girmeyeceğim, konumuz o da değil.

    güzel kardeşim sen adam gibi adamsın eyvallah tamam iyi güzel de, çok pasifsin anladın mı? daha fazla aktif olacaksın ben kız olsam sana veririm demem kardeşim yalan o mevzu ne kadar adam gibi adam olsan da, pasif biriysen VER-MEM!

    peki neden kızlar serserilere verirler? çünkü onlar aktiftirler, emin ol kızlar aktif erkeklere bayılıyorlar.

    bundan 4 yıl önce lisede iken tek bir arkadaşım vardı, sadece tek bir tane.

    biz kendimize bakmazdık birader fiziksel açıdan, görünüşümüze dikkat etmezdik. çünkü kızlar hep o muallaklere giderdi bizim gibi adamlar varken. bundan o kadar çok yakındım ki inanamazsınız dıbınakoyayım inanamazsınız.

    gel gelelim şimdi önüne gelen kız bana yazıyor, neden biliyor musun? gittim değiştim kardeşim. değiştim. herkes kendi değişimini kendi bulmalı size tavsiye veremeyeceğim.

    bulmak zorundasın bulmak ZO RUN DA SIN!

    başka çaren yok, bulamazsan gelir burda başlık açar ağlayıp zırlarsın; ezik olarak kalırsın.

    aktif olun beyler, size bunu dedim diye gidip kızlara küfretmeyin köleniz gibi davranmayın dıbınakoyayım her şey zamanı gelince olur

    eğer ALLAH ALFA olma kapasiten varsa zaten olursun merak etme, önemli olan kendinizi ezdirmemeniz, yazı dilinizi de düzeltin dıbınakoyayım kısaltmalı yazıp durmayın.

    unutma, kendini EZDiRMEYECEKSiN!
    ···
   tümünü göster