/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +32
    11.Bilinç altı

    panpalarım bilinaçtı şu anı yaşar geleceğe yönelik planlar işlemez bilinaçtında. anı yaşar ve bunları karakterinize yansıtır.

    şimdi size diğer erkeklerden en az 100 adım önce olmanın yani özgüveni hayatınıza yerleştirip ilk adımı tamamlamanız için teknikleri yazıyorum. (asosyal panpalarım için birebir niyetiniz kız tavlamak olmasa bile sosyal ilişkileriniz mükemmel hale gelecek)

    bilinaçtının en yoğun olarak olumlamalara açık olduğu zaman uyumadan önceki ve uyuduktan sonraki zamandır. bunu richard bandler'den öğrendim. Kendisi nlp denilen olayın bizzat kurucularından birisidir. konumuza dönelim, panpalarım telefonunuza bilgisayarınıza yada bir kağıda şu cümleleri yazınız.

    Ben istediğim her şeyi yapabilecek güçteyim.
    etrafımdaki çoğu erkekten çok daha çekiciyim.
    özgüvenim tam. kendime sonuna kadar güvenirim.
    ben mükemmelim.
    hiçbir kız benim için imkansız değildir.

    panpalarım gece yatmadan önce ve sabah uyandığınızda bu kelimeleri okuyun ve zihninizde tekrar edin ama hiç birşey düşünmeyin bunların dışında. sakın cümleleri değiştirmeyin panpalarım herhangi bir ek getirmeyin bunlara. bilinçaltınızın çalışma mekanizması öyle her cümle kalıbını doğrudan kabul etmez.

    -E panpa nolcak bunları tekrar edince bide ne kadar süreyle tekrar etcez?

    panpa bilinçaltı biz ne dersek ona şartlanır yeter ki doğru ve yerinde cümlelerle düzgün tekrarlarla söyleyelim şimdi bilinaçtının bir düşünceyi kabul etmesi ve onu senin karakterine eklemesi 21gün ile 1ay arasında değişir. şimdi senden istediğim panpa 1 ay günde 1+1 dk boyunca gece uyumadan ve sabah uyandığında bu cümleleri kafanda tekrar etmen. çok değil birinci haftadan sonraki değişimleri göreceksin ve inan sen bile bu değişime inanamayacaksın.
    ···
    1. 1.
      0
      Keşke bilinç üstü ve id den de bahsetsen ekgib kalmasa bilgilerin. Buradakilerin çoğu müslüman kökenli ailelerden yetişme.
      ···
   tümünü göster